Miljana Kulić
Screenshot Youtube
Miljana i Zola

Screenshot

Foto: Screenshot

Nakon što su popili zajedno prvu jutarnju kafu, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su pričali o svom odnosu, a potom je Čolić uzeo Miljaninu šolju i počeo da joj priča šta vidi, a zbog reči koje joj je uptio Kulićeva je ostala zabezeknuta.

PROČITAJTE JOŠ:

"Imaš jednu osobu koja bi sve dala da vidi tvoj neuspeh. Ne mogu ti reći da li je ta osoba muško ili žensko, ali ime počinje na slovo "V"..." , pričao je Zola Miljani.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

printscreen

Foto: printscreen

"Previše si opteretila svoj mozak, razmišljaš o nebitnim stvarima. U tvom okruženju ima neko ko ti je mnogo simpatičan, a nemaš hrabrosti da to kažeš. Često zamišljaš tu osobu i na trenutak se osećaš ispunjeno. Fali ti ljubavi, imaš nedostatak ljubavi. Ti ne uzvraćaš ljubav osobama koje to zaslužuju. Mnogo toga je potrebno da bi srušila taj neki zid" , nastavljao je Zola, a Kulićeva ga pomno slušala.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

printscreen

Foto: printscreen

"Vidim da si u dobroj finansijskoj situaciji. Vidim neka đavolja krila, puna perja. To znači puno para" , pričao je Čolić.

NAJČITANIJE VESTI IZ ZADRUGE:

BONUS VIDEO

"STVARNO IMA BOLESNIH LJUDI" Tamara Milutinović o napadu seks manijaka, ali i o momku kojeg krije!

 

Miljana surovo priznanje sasula Zoli u lice! Uspeo da je smuva jer je bila u postporođajnoj depresiji!

AUTOR: Alo.rs/A.B. DATUM I VREME: 17.11.2019. 13:45 Nikada to ne bi pomislio... Foto: Printscreen/Youtube Bivši rijaliti par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su proteklog dana poveli otvoren razgovor o njihovom odnosu. Lazar je u jednom trenutku pokušao da poljubi Kulićevu i sve je izgledalo kao da će se pomiriti, a onda su, iznenada, priču nastavili u sasvim suprotnom smeru.