Miljana i Zola
Screenshoot Youtube
Miljana i Zola

Screenshoot Youtube

Miljana i Zola, Foto: Screenshoot Youtube

Miljana i Zola su imali još jednu svađu, nakon koje je Kulićeva počela da se žali na jake bolove u grudima. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Insistirala je da joj se pruži pomoć i izmeri pritisak, a uskoro se nekoliko zadrugara okupilo oko nje.

Odmah se u sobi pojavila i njena majka Marija Kulić koja je svojoj naslednici poručila da se ne folira, a nakon što su izmerili pritisak utvrdili su da se Miljana odlično oseća, a onda je Kulićeva počela i da se smeje. Zatim se Miljana posvađala opet sa Zolom zbog Ivane Šopić, a Marija je tom prilikom stala na Čolićevu stranu.

Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

 

- Samo senke vidim... Mama, hoću da padnem... Mama, ne mogu oči da otvorim. A glava, boli me... Oči... - govorila je Miljana.

- Šta je bilo? Šta je bilo, pitam te? Šta si to obukla? Nije te sramota, p*čka ti materina! Sram te bilo! Šta ti je visoko? Folirant, jedan običan. Folirantu! Neko ni dva dana ne bi bio sa tobom, budi srećna! Oblači pidžamu i u krevet... Idi se obuci! Ti si majka! Ne brukaj se - pričala je Marija.

Miljana Kulić

printscreen

Miljana Kulić, Foto: printscreen

 

- Idealan ti je pritisak! Evo, sada se smeje - rekao je Zola.

- Namerno prilazi Ivani Šopić i grli je ispred mene! Na žurku više neću da idem sa njim! - nastavila je Miljana da priča Mariji.

Pogledajte BONUS video:

Miljana neće roditi bebu?! Zola je prevario, sve je bio deo njegovog plana?!

 

 

Komentari (1)

Stojko

23.10.2019 11:38

Pa zašto da je briga kada zna da je sve laz, njena trudnoća,njeno prenemaganje, a sve u cilju da bude u centru pažnje,a lova sama pada na glavu, a poprilična je, za lošu amatersku glumu.