Miljana Kulić
printscreen
Miljana Kulić

Screenshot Youtube

 Foto: Screenshot Youtube

Miljana Kulić je sinoć u naletu besa udarila svog dečka Lazara Čolića Zolu i izazvala mu ozbiljne povrede nosa i oka.

Prem proceni zadrugara nos je slomljen, a šta će reći lekari na kraju pregleda ostaje da vidimo.

Kada se vratila za crni sto Mijana je pravdala sebi i bez trunke griže savesti rekla da ona ne treba da bude kaženjena, ali da poziva produkciju je kazni ukoliko je ona uradila nešto loše.

PROČITAJTE JOŠ:

- Neka produkcija reaguje kako mora, on je dobio šta je tražio. On je mene ovde danima maltretirao, doživljavala sam psihičko nasilje, želeo je da verujem da je moja majka kriva, da će da je provocira, kao što je otišao dok sam krvarila da kaže njoj da ćemo imati seks. On je ušao u ovaj rijaliti samo da bi na meni profitirao. Molim produkciju neka reaguje, ili ću biti ja u ovom rijalitiju ili on - rekla je ona, a baš u tom trenutku je stiglo pismo.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Miljana bude kažnjena dvonedeljnim honorarom - pisalo je u pismu, a zadrugari su nezadovoljno skandirali.

Nakon pisma Miljana je likovala.

- Možete da me mrzite, hvala Veliki šefe, ovo je zasluženo, dva meseca trpim torturu. Ni prvi ni poslednji psihički kontakt, ljudi napolju aplaudiraju kada vide ovo, kažu "Miksi kraljice". On me je uništio - rekla je ona.

zadruga

printscreen

Foto: printscreen

Mnogi smatraju da je odluka produkcije bila preblaga, a Kulićeva se ovoga puta izvukla bez diskvalifikacije!

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić pred ulazak u "Zadrugu 3" odgovara na najprovokativnije komentare

 

Komentari (8)

mish

10.11.2019 08:21

Ma ova devojka je luda!

Boro

10.11.2019 10:50

@mish - Dali je ona luda ili oni sto glasaju za nju procenite sami.

Dragan Niš

10.11.2019 08:46

Naravno da je odluka skandalozna i nepravedna jer produkcija ne primenjuje jednako pravila prema svima.Šta bi se desilo sa Zolom da joj je uzvratio istom merom?Treba li jo nekoga da osakati ova očigledno psihički nepredvodiva i neuračunljiva osoba?Zar nije za nauk produkciji prošla sezona gde je Matoru strašno povredila i gde je takav vid tolerancije prema agresivnosti Mikija rezultirao šamaranjem Nadežde i Suzane??Mnogi su za lakše ispade bilio diskvalifikovani!!

Mica opajdara

10.11.2019 08:55

Frljanu i mamu joj Mariju pod hitno na neuropsihijatriju,pošto su obe ozbiljne bolesnice

to

10.11.2019 12:17

Zola I milojko izgleda da su zrtvovani.

??????

10.11.2019 14:05

Sta se desava sa rijalitijima ? Kulture , morala , higijene, pozitivnih poruka ....NEMA , jer se u njima forsira nemoral , agresija , fizicko i psihicko nasilje , prostakluk i primitivizam u svim oblicima. Objavite .

Srevan

10.11.2019 15:38

Produkcijo, molim vasjpod hitno izbacitej ovu neuračunljivu personu.Ko nju gleda, da ti se zgadi život od njeji njene mame, Pod hitno lečenje.. Zar Zadrugu3 obeležava "dvorska luda", kad ona govori isklojučujemo TV... Pod hitno napolje...... obadve...Žena se lečila i leči na neuropsihijatriji.... jŠta je sve radila u prethodnim Zadrugama i koliko je juvreda izrekla na račun drugih učesnika, uvek se kači za najjače favorite , dabi bila bitna.Dosta više njenih prostakluka...Stevan

srle

11.11.2019 02:20

Ovo su blagodeti novog nasilja protiv nasilja nad zenama - pojedine zene sve bahatije i ludje, nije im dugo trebalo.