Miljana Kulić šamarala Zolu zbog Ivana Marinkovića!?

Šta se krije iza skandala u Nišu!

Miljana i Zola
Foto: Printscreen

Miljana Kulić ne pravi spektakl samo kada za to prima honorar, već s vremena na vreme šou može biti i besplatan!

Naime, na drugom rođendanu njenog sina Željka, Miljana se potukla sa sadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a u svađu i tuču umešala se i njena majka Marija.

- Sve je počelo zbog muzike koju je na drugom rođendanu malog Željka puštao Zola, a umešala se Miljana. Ona je prišla kompjuteru i odabrala muziku koja je navodno podseća na oca njenog deteta Ivana Marinkovića, što je njenog sadašnjeg razbesnelo - ispričao je za "Alo!" jedan od gostiju, očevidac ove nimalo prijatne situacije.

Miljana Kulić, Ivan Marinković
Foto: Alo!

Zola je pozvao svoju dragu da razgovaraju u dvorištu kuće kako bi se sklonili od gostiju, a onda je nastao haos.

- Zašto puštaš te pesme? Je*ao te Ivan! - vikao je Zola na Miljanu iz sve snage, dok mu je ona u tom trenutku lupila šamar, nakon kojeg joj ni on nije ostao dužan. Vukao ju je za ruke, gurao, a čak i podigao pesnicu na nju, a dodatni haos sprečila je Miljanina majka Marija.

Miljana i Zola
Foto: Alo.rs

- Šta radite, bre, to, ološi jedni?! Jeste vi normalni?! Šta me boli ku*ac ko je otac deteta i da li te pesme pogađaju. Marš tamo s gostima i ponašaj se pristojno - odbrusila joj je majka, a onda su se svi, kako nam je izvor prepričao, vratili na svoja mesta. 

Za više VIP vesti zapratite našu stranicu klikom OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi