Miljana Kulić
Screenshot Youtube
Zadruga 3

Screenshot

Zadruga 3, Foto: Screenshot

Za crnim stolom se povela oštra svađa između nekadašnjeg ljubavnog para, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Ermina Pašović je pitala Marka Đedovića da prokomentariše njihovu situaciju, što je dovelo do žestoke rasprave.

- Smatram da je Zola napravio veliku grešku kada je taj ugovor potpisao tajno - rekao je Marko, a potom posavetovao Zolu da vrati svoj honorar tako što će se pozivati na delimičnu uračunljivost, s obzirom na to da je na lekovima.

Zadruga 3

Screenshot

Zadruga 3, Foto: Screenshot

Miljana je naravno ubrzo skočila, pa je počela da priča kako je honorar već uzela i da ga neće vraćati, a Zola je optuživao kako ju je oduvek samo novac i zanimao i da je non stop pričala o honoraru, lagala i obećavala svašta:

- Čak mi je u jednom momentu rekla da će mi poslati 5000 evra, meni i mojoj majci da imamo za život. Ti si prevarila mog menadžera, Bobane oglasi se i pokaži poruke gde je napisala da joj je dete gladno i traži od tebe 800 evra - rekao je Zola.

Zadruga 3

Screenshot

Zadruga 3, Foto: Screenshot

Kulićeva je potvrdila da je uzela od njegovog druga pare, ali samo zato što je Zola već bio navodno prokockao ono što je trebalo da joj da.

- Novca više nema, kod mene je. Mene baš briga, novac nazad dobiti neće. On se meni javio sedam dana pred rijaliti, sve je radio iz koristi, a ja sam ga iskreno volela! - rekla je Miljana.

- U tome te niko ne podržava, to je važilo dok smo zajedno. Ako si me iskreno volela, zbog čega si sve to pričala i pljuvala me! Sve je laž, niko ništa ti ne veruje! Ti si otišla na kiretažu, ti si inicirala da potpišem ugovor, samo se o parama pričalo, samo te korist zanimala. Ti si ta koja priča o parama! Ti si rekla da ti trebaju pare za dete, jer nema šta da jede, a onda si otišla i prokockala sve pare! - rekao je Zola.

- Ti si lagao da ti treba za bolesnu ženu, a ja sam vratila pare Bobanu! Ovo je pravi Zola, manipulator koji se za mene zakačio! - branila se Miljana.

U narednom video-prilogu pogledajte kako je to izgledalo: