Miljana Kulić
Alo.rs
Miljana Kulić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Kako navodi strahovao je za život svaki put kada bi odbio da ima sa njom s*ks.

Miljana Kulić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Zamislite da sam morao da plaćam račune pored toga što sam spavao sa njom?! Dobro je prošla, jer treba stan da mi kupi za sve što sam pretrpeo tokom tog odnosa - počinje priču Čolić, koji bivšu devojku optužuje za pokušaj ubistva.

Miljana Kulić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Jedino što ona želi je k*rac, a ukoliko to ne dobije u stanju je da zakolje nožem. Petog juna me je probudila sa zahtevom da je zadovoljim, iako sam bio mrtav umoran. Nisam mogao jer nisam životinja, pa je uzela nož i zamalo me je zaklala. Kunem se u svoju majku Bosu da sam jedva izvukao živu glavu - ističe Zola, pa otkriva da je Miljana s*ksualno napastvovala i njegovog bliskog prijatelja.

Jednom smo došli kod mog prijatelja Peksa, lislata je njegove fotografije iz galerije i naletela na fotku njegovog polnog organa. Prevrnula je očima i želela je na foru da me izbaci iz stana. Sreća pa je Peks ispao dostojanstven. Posle ga je molila da nas vozi za Niš i dok sam ja telefonirao, uhvatila ga je za međunožje, zamolila da stane na pumpu, krene sa njom i da će brzo završiti. Dečko je izašao iz kola, pa je drugi momak preuzeo volan - kaže bivši zadrugar koji je Miljanu savetovao da se leči od ninfomanije.

Miljana Zola

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Nas dvoje jesmo imali problem sa kockom, ali žabu nije teško naterati u vodu. Ona je i pre mene bila zavisnik od kocke, kao i od s*ksa. Devojka je ninfomanka zbog koje sam se plašio za sopstveni život. Zbog njenih s*ksualnih nagona ledila mi se krv u venama. Savetovao sam je da se obratimo doktoru jer je njena ninfomanija postala agresivna bolest zbog koje sam lako mogao da stradam - zaključuje Zola.

PROČITAJTE JOŠ: