Miljana i Marija Kulić, Zadruga 2
Screenshot Youtube
Marija Kulić i Miljana Kulić

Alo

Marija Kulić i Miljana Kulić, Foto: Alo

Najkontroverzniji rijaliti trio, koji čine Marija Kulić, njena ćerka Miljana i beba Željko, ulaze u „Zadrugu 3“ koja počinje 6. septembra!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, paparaco „Alo!“ uslikao je Kulićeve, ali i Zoricu Marković u centru srpske prestonice, ispred zgrade u kojoj se nalazi advokatska kancelarija. U njoj su se, kako smo kasnije saznali, odvijali pregovori između Nišlijki i predstavnika „Pinka“.

Miljana Kulić bila je prilično iznenađena kada smo joj saopštili da smo ih uslikali, te da znamo pouzdano da će ponovo biti deo „Zadruge“. Najpre je rekla da je na nekom sastanku, te da će nas pozvati kasnije, ali je nakon našeg insistiranja ipak priznala.

Marija Kulić i Miljana Kulić

Alo

Marija Kulić i Miljana Kulić, Foto: Alo

- Tačno je! Postigle smo dogovor i ulazimo u „Zadrugu 3“. Kao i u prošloj sezoni, bićemo u Imaginarijumu mama, Željko i ja. Naravno da ulazi i moj sin, ne bih bez njega ni ulazila. Opet ćete nas gledati i to je sve što mogu da vam kažem - rekla je za „Alo!“ Miljana.

Na pitanje kako su rešili tužbe nastale diskvalifikacijom iz prethodne „Zadruge“, kada je fizički nasrnula na Matoru, zbog čega je bila izbačena iz šoua, kratko nam je rekla:

- To su naši advokati sredili s „Pinkom“. Sve je u redu i nikom ništa ne dugujemo, a tužbi neće biti - rekla je za „Alo!“ Miljana Kulić.

Marija Kulić i Miljana Kulić

Alo

Marija Kulić i Miljana Kulić, Foto: Alo

Zorica Marković otkrila je za „Alo!“ da je majku i ćerku srela slučajno ispred zgrade u Krunskoj ulici, te da sama još nije donela odluku o ulasku u novu sezonu, pošto još nije dobila konkretnu ponudu.

- Zvali me jesu, ali se nismo dogovorili. Nisam potpisala ugovor jer ne znam da li ću im ja odgovarati u konceptu koji su zamislili. Naravno, odluku da li ulazim doneću kad budem čula konkretnu ponudu, a to se još nije desilo - kaže za „Alo!“ Zorica Marković, koja nam je takođe potvrdila da su Marija i Miljana već sve dogovorile.

Marija Kulić i Miljana Kulić

Alo

Marija Kulić i Miljana Kulić, Foto: Alo

- Ja sam tu bila u privatnoj poseti, a njih dve su došle kod advokata, kako bi se dogovorile oko ulaska. Rekle su mi da će ući. Njih dve su stvorene za rijaliti i mislim da bez njih nema dobrog šou programa - kaže Markovićeva. 

BONUS VIDEO:

Katarina Grujić po prvi put otkrila detalje iz bolničke sobe!

 

Posle DRAME kod Kulića Miljana se oglasila i otkrila šta se stvarno dogodilo pa je OCA prijavila POLICIJI!

AUTOR: Pink/R.J. DATUM I VREME: 10.08.2019. 07:27 Najbitnije joj je da su ona i mali Željko dobro... Foto: Screenshot Instagram Kao bomba odjeknula je vest da je Miljana Kulić prijavila oca Sinišu za maltretiranje nje i njenog sina Željka, a onda je rijaliti zvezda potvrdila da je vest tačna i ispričala sve detalje.