Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
Printscreen
Miljana Kulić

Screenshot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshot Youtube

Rijaliti Zvezda Miljana Kulić se dugo borila sa postporođajnom depresijom i kilogramima duže vreme, te je zbog toga imala zdravstvenih problema, i nije se lako rešiti starih navika. Ona ne krije da voli da jede slatko i pije gazirane sokove, ali te navike mora da menja zbog zdravstvenih problema koje su je zadesile!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime kako Alo.rs ekskluzivno saznaje, Miljana Kulić je završila u Hitnoj pomoći zbog bolova u stomaku. Ona je, kako kaže, osetila preoštar bol od kog nije mogla da se ispravi od bolova. Kako nam opisuje,  imala je osećaj kao da joj je neko zabio nož u stomak. Odmah su se u Kliničkom centru Niš pobrinuli da joj ukažu neophodnu pomoć ali tu njenim mukama nije kraj!

Miljana Kulić

Dejan Briza/Alo!

Miljana Kulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Lekari su joj prepisali i vrlo rigoroznu dijetu koje će se morati pridržavati dug period. A kako su se zabrinuli zbog učestalih bolova koje ima, moraće da joj rade pregled debelog creva i sve neophodne analize.

Dadilja otkrila MRAČNE TAJNE porodice Kulić: Siniša je ALKOHOLIČAR, maltretira ih 10 godina! Ne daj Bože da Miljana i Željko STRADAJU!

AUTOR: Srpski telegraf/R.J. DATUM I VREME: 10.08.2019. 10:16 Ceo kompiluk ga se plaši... Foto: Printscreen Rijaliti zvezda Miljana Kulić prijavila je oca Sinišu Kulića za nasilje u porodici nakon incidenta koji se dogodio u njihovom porodičnom domu 7. avgusta. Dadilja Klara odlučila je sada da otkrije detalje navodne torture kroz koju i ona prolazi sa Miljanom.

"Mene stomak boli s vremena na vreme još nakon završetka Zadruge 2. Da li je to od sresa koji sam doživela ili je nešto drugo zaista ne znam, prepustila sam lekarima da otkriju šta je u pitanju. Najvažnije mi je da ozdravim što je pre moguće, ali moram da priznam da mi ova dijeta prija i da doprinosi da se posvetim svom telu i da šmršam kako sam i obećala", rekla nam je Miljana.

 

Pored svega kroz šta prolazi, rijaliti učesnici je najbitniji njen sin.

"Uprkos svim bolovima koje imam, i dalje vodim računa o Željku jer on ne može bez mene, kao ni ja bez njega."

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

Komentari (1)

Popaj

14.08.2019 16:29

Sta je ovo? Svi zadrugari glume da su bolesni.