Miljana Kulić
Screenshot Youtube
Miljana Kulić

G.Todorović/Alo!

Foto: G.Todorović/Alo!

Miljana Kulić je definitivno jedna od rijaliti zvezda koje privlače najviše pažnje publike. Međutim, ono što takođe privlači jesu njene transformacije.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Kulićeva se u prošloj emisiji "Zadruga - narod pita" pojavila kao potpuna plavuša, a naš paparaco uslikao ju je večeras u potpuno novom izdanju.

Miljana Kulić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Miljana je uživala u večeri i ispijala piće u blizini televizije Pink, pre nego što će otići u emisiju, a mi smo je jedva prepoznale jer je ponovo smeđa!

Miljana Kulić

G.Todorović/Alo!

Foto: G.Todorović/Alo!

Kulićeva je bila tip-top sređena, u vrlo atraktivnoj haljini i sa besprekornom šminkom.

Miljana Kulić

G.Todorović/Alo!

Foto: G.Todorović/Alo!

Više fotografija pogledajte u galeriji

 

BONUS VIDEO:

Lepa Brena otkriva sve o strašnim zdravstvenim problemima!

 

Dadilja otkrila MRAČNE TAJNE porodice Kulić: Siniša je ALKOHOLIČAR, maltretira ih 10 godina! Ne daj Bože da Miljana i Željko STRADAJU!

AUTOR: Srpski telegraf/R.J. DATUM I VREME: 10.08.2019. 10:16 Ceo kompiluk ga se plaši... Foto: Printscreen Rijaliti zvezda Miljana Kulić prijavila je oca Sinišu Kulića za nasilje u porodici nakon incidenta koji se dogodio u njihovom porodičnom domu 7. avgusta. Dadilja Klara odlučila je sada da otkrije detalje navodne torture kroz koju i ona prolazi sa Miljanom.

 

 

Komentari (1)

Demy

22.08.2019 23:49

Sta reci o Miljanici, velikom detetu u telu zene. Nazivati je rijaliti zvezdom i pothranjivati njenu psihicku nestabilnost i bolest je nehumano. Umesto da joj se pomogne, kako psiholoski, tako i klinicki, njen ego se hrani laznim glorifikacijama, a ona tone sve vise. Sta drugo reci - do - VELIKA SRAMOTA! Najveci kolateral je mali nevini, i pre rodjenja zigosani Zeljko!