Miljana Kulić uživo u emisiji bacala stolicu i histerisala! Voditelj pretrnuo od straha!
alo.rs
Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE I:

 

 

Kada je ustala i bacala stolicu, svi u studiju su zanemeli, dok je voditelj prokomentarisao da se uplašio u tom trenutku. Zbog njene izjave o seksualnoj opredeljenosti Slobe Radanovića i Mirka Gavrića, sigurno će se podići velika prašina.

- I Luna i Sloba su znali na čemu su sa mnom. Ljudi moraju da shvate da stav o nekim stvarima ne menjam, ja komentarišem ono što vi plasirate. Na osnovu toga, ja gledaocima verujem, niko ne bi postavio neko nebulozno pitanje. Posle svi imaju amneziju ili demantuju. Onda vide klip i ne znam kako ih nije sramota da obmanjuju narod i voditelje. Nikad neću da zaboravim koliko je Suzana lagala, nikad se ona ne seća. Naravno da je Sloba kriv, Kija je bila u braku, a Luna se uplela u sve to - rekla je Miljana pa dodala:

PREPORUČUJEMO I:

 

- Nema veze to što je uradila, ali osećam gorčinu kad sam videla da je majka u svemu tome podržava. Sloba Radanović je biseksualac, a Mirko je gej. Sloba je oženio Kiju kada je Mirko oženio Gagu. Posle se u "Zadruzi" prao, a Mirka je ostavila Dragana preko noći kada je shvatila sve. Ja imam pravo na svoje mišljenje. Luna je čista patetičarka: ,"Izvedite me odavde, neću da budem povređena, majko, majko". Jadna ona, nema sreće u ljubavi - rekla je Miljana.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Katarina Grujić po prvi put otkrila detalje iz bolničke sobe!

 

 

 

Komentari (5)

Žika

23.08.2019 09:50

Glumila Luninu glumu.

Cica

23.08.2019 10:17

Koja bolesnica i ovo pustaju na tv sramota..pod hitno na lecenje

Jul

23.08.2019 11:09

KOME JE ONA JOS INTERESANTNA,TO JE SRAMOTA ZA OVU ZEMLJU.

lili

23.08.2019 11:26

Bože gospode, šta to mediji plasiraju omladini? Ne mogu da verujem...

Kett

23.08.2019 11:47

Ova zaboravila kako je histerisala i napadala onog jadnog zolu i molila da budu zajedno :D a komentarise lunu? hahahahahaa