Miljana Kulić
Screenshoot Youtube
Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

* Miljana je bila takmičar Zadruge 2 u kojoj je boravila sa Majkom Marijom Kulić i sinom Željkom (1)

* Tokom trajanja rijalitija, imala je burnu ljubavnu vezu sa Lazarom Čolićem Zolom. Sve je došlo do veridbe, ali veza nije opstala

* Ulazi i u treću sezonu rijalitija, koji počinje 6. septembra, a trajaće 12 meseci

Miljana Kulić tvrdi da ju je nedvno zvala Teodora, rođena sestra Ivana Marinkovića, oca njenog jednogodišnjeg sina Željka. Kontraverzna Nišlijka, koja se ovih dana sprema za ulazak u "Zadrugu 3", kaže da ju je veoma iznenadio poziv Marinkovićeve najuže porodice, jer ona sa njima nikada nije bila u kontaktu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Nedavno me je pozvala Ivanova sestra, ne znam da li je bila drogirana ili pijana. Plakala mi je preko telefona, bukvalno se gušila u suzama.

Na pitanje šta misli zbog čega ju je kontaktirala odgovorila je:

- Rekla mi je: "Ja ću sve tvom Željku da ostavim, moj brat Ivan je stoka i skot! Miljana moj brat je skroz poludeo!"

- Rekla sam joj da mene to ne zanima i da sam joj ja pogrešna adresa. Njihovi porodični odnosi nisu moj problem i ne treba da me zovu zbog takvih gluposti. Željku nije potrebno ništa od njih, hvala Bogu, moje dete ima sve. Spustila sam slušalicu Ivanovoj sestri - bila je Miljanina rekacija na ovaj poziv.

Miljana Kulić

alo.rs

Miljana Kulić, Foto: alo.rs

Odgovorila je i na pitanje da li i dalje brani Ivanu da viđa svog sina.

- Nikada mu neću dozvoliti da pogleda Željka. Do pre mesec dana želela sam da moj sin ima i oca, ali posle Ivanovih izjava da mu se sve sa mnom dogodilo "slučajno" nema šanse da njih dvojica budu u kontaktu.

Ovako je Miljana Kulić uhodila pevače! Mitrovićevu majku je PRETUKLA, a Saši Popoviću je napravila pakao od života!

AUTOR: Espreso/B.Z. DATUM I VREME: 09.08.2019. 11:02 Miljana Kulić je stekla veliku pažnju javnosti od kada se pojavila u rijalitiju 2015. godine. Miljana Kulić, Foto: Dejan Briza/Alo! Njena opsesija bili su pevači, posebno Zvezde Granda, uhodila ih je i proganjala, od nje im nije bilo spasa.

- Mnogo me je razočaralo to što je Ivan preko novina čestitao Željku prvi rođendan, umesto da me pozove i da se čuje sa njim. Bio je nedavno i do Niša i nije ni pozvao da vidi svoje dete. Kada moj sin odraste, pokazaću mu sve što je njegov otac javno izjavljivao i verujem da ni Željko neće imati želju da ga vidi - progovorila je Miljana o tome šta ju je povredilo.

Potom se osvrnula i na svoj ulazak u narednu sezonu zadruge, zajedno sa mamom Marijom Kulić.

Miljana i Marija

printscreen

Miljana i Marija, Foto: printscreen

- Mama i ja smo postigle dogovor sa produkcijom, kao i u prošloj sezoni, da budemo u posebnom smeštaju sa Željkom. Nikada ne bih ušla u rijaliti bez sina. Dosad sam više od tri godine provela pred kamerama, šta ću kad ljudi vole da me gledaju.

- Imam rijaliti karijeru od koje dobro zarađujem. To doživljavam kao posao od kog sam napravila kuću i od kog ću kupiti Željku stan i pokrenuti sopstveni biznis. Gde bih drugde zaradila toliki novac.

Miljana Kulić

alo.rs

Miljana Kulić, Foto: alo.rs

Onda je otkrila i kako teku pripreme za ulazak u Zadrugu 3.

- Spremam se polako, ali prvenstveno želim da sredim svoje zdravlje. Mesecima me boli stomak i sada pokušavam da otkrijem koji je uzrok tome. Išla sam kod jedne Ruskinje koja se bavi alternativnom medicinom i ona mi je rekla da imam neku bakteriju u stomaku, te da zbog toga imam bolove. U ponedeljak sam bila u bolnici u Beogradu na Bežanijskoj kosi. Ostala sam nekoliko dana kako bih obavila kompletne preglede pred ulazak u šou. I kolonoskopiju, ultrazvuk abdomena, kolor dopler nogu i magnetnu rezonancu. Hoću da uđem rasterećena, da bih mogla da budem opuštena i pravi rijaliti igrač.

Pogledajte BONUS video:

Sestra Miljane Kulić ulazi u Zadrugu 3?

 

 

Komentari (1)

LA

28.08.2019 09:58

Nije bolest samo kad boli ima mnogo gore.