Miljana Kulić
Printscreen/Youtube
Miljana Kulić

Printscreen/Youtube

Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube

Lepi Mića je upitao Mijanu Kulić da li postoji zadrugar koji ju je zaveo i da li bi sa nekim od njih uplovila u ljubavnu vezu. Kako Miljana nije želela javno da kaže ime zadrugara koji joj se potajno sviđa, ona je to pevaču šapnula, a on se zaprepastio zbog njenih reči.

PROČITAJTE JOŠ:

- U njegovoj blizini se mnogo lepo osećam. Kada ga nema tri minuta u mojoj blizini, ja njega tražim. Dopada mi se njegova inteligencija, sve. Nisam mu to rekla. Izgubila bih svoje dostojanstvo. On je ovan... - pričala je Miljana.

Miljana Kulić i Nikola Orozović

Printscreen/Youtube

Miljana Kulić i Nikola Orozović, Foto: Printscreen/Youtube

- Mislim da bi to bio tvoj najveći promašaj - rekao je Mića.

Podsetimo, Miljana je pre nekoliko dana istakla da je Mirko Gavrić ulepša svaki dan i da bez njega ne bi mogla da zamisli boravak u Beloj kući. Osim toga, Kulićeva neprestano udeljuje komplimente Nikoli Orozoviću, tako da ostaje pod znakom pitanja na koga je od njih dvojice mislila.

Miljana Kulić odbrusila Leposavi! Robot ostao bez teksta nakon njenih reči!

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 12.09.2019. 16:51 - 12.09.2019. 17:02 Prevazišla je samu sebe! Leposava, Foto: Printscreen/Youtube Leposava, robot koji boravi u Imaginarijumu zajedno sa ostalima zadrugarima, jedno od najvećih tehničkih dostignuća "Zadruge 3", a Miljana Kulić je bila najradoznalija i pokušala je da razgovara s njom.

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić otkrila zbog čega se pomirila sa Zolom!

 

 

Komentari (1)

Aco

16.09.2019 17:45

Miljana je zaljubljena u onog ko želi sa njom da spava, a bez muškarca danima crkava.