SUTRA JE POSLEDNJI DAN ZA KIRETAŽU! Miljana izlazi iz Zadruge kako bi abortirala?! Zola ne može da dođe sebi, zabranila mu da priča o tome! (VIDEO)

Drama u Beloj kući!

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshot Youtube

Marija Kulić danima unazad vodi razgovore sa ćerkom Miljanom i njenim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je ostala trudna pre ulaska u "Zadrugu 3'', pokušavajući da je ubedi da abortira.

 

Sutra je navodno poslednji dan za kiretažu, i ukoliko Miljana odluči, ujutru će napustiti imanje, kako bi otišla i uradila to.

Miljana je svesna šta treba da uradi, a majka je već danima savetuje da bi to bilo najbolje za sve njih. Ipak ona brine šta će o tome reći Zola od kog nikako da dobije odobrenje ili neki znak saglasnosti.

"I ŽENA I ĆERKA SU TI ZALJUBLJENE U MENE" Siniša Kulić preti smrću ocu Miljaninog deteta?!

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshot Youtube

- Lazare, šta ćemo da radimo - pitala je Miljana, a onda je Marija odlučila da poslednji put popriča sa njima:

- Ne mogu vodolije da budu loši ljudi, da je blizanac pa da razmislim da l da pričam sa njim. Znam da će i tebi da bude teško. Imajte u vidu da je sutra zadnji dan. Sledeći put koristite zaštitu. Ma pravite ceo razred, Čoliće koliko hoćeš - pričala je Marija, a onda je Miljana tražila od Zole da joj obeća sledeće:

ODLUKA JE DONETA! Miljana i Marija Kulić večeras napuštaju Zadrugu! Mora da izađe zbog trudnoće!

- Obećaj mi da ćeš da budeš dobro psihički posle toga, Lazare. Neću ni da mi priča o tome, ja ću loše da se osećam - strahovala je Miljana.

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: Screenshot Youtube

-Nije toliko nenormalan. To je sada zrno graška, samo se očisti - govorila je Marija pokušavajući da ublaži situaciju. Da li je uspela u svojim pregovorima, ostaje nam da vidimo do sutra.

"JEDVA ČEKAM DA ME NAPUNIŠ" Skandalozna prepiska Miljane Kulić i srpskog fudbalera! Pre ulaska u Zadrugu je redovno imala se*s sa njim!

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu.

Pogledajte BONUS video:

Miljana neće roditi bebu?! Zola je prevario, sve je bio deo njegovog plana?!

 

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi