Miljana, Zola, Marija
Screenshot Youtube
Marija Kulić

Printscreen/Youtube

Marija Kulić, Foto: Printscreen/Youtube

Marija Kulić je tokom večeri povela ozbiljan razgovor sa Miljanom i Lazarom Čolićem Zolom, a glavna tema je bio stambeno stanje i biznis koji će pokrenuti nakon završetka rijalitija, a da budu sigurni da će im to obezbediti budućnost kako bi mogli da oforme porodicu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Dok je Marija predlagala da Miljana izdaje apartmane, ona se dosetila da bi mogla da otvori taksi stanicu. Nakon ovog razgovora Miljana i Zola su rešili da sumiraju sve, a Kulićeva je prelomila i odlučila da će živeti u Čolićevom rodnom kraju.

- Videćemo šta ćemo sa poslom, da obezbedimo stambeno pitanje i onda ćemo nešto pokrenuti. Moja mama je rekla da joj nije problem da uzme slobodno i dva meseca da bude sa nama. Ne želim sam da donesem odluku - rekao je Zola.

Miljana, Zola, Marija

Screenshot Youtube

Miljana, Zola, Marija, Foto: Screenshot Youtube

- Ništa, onda idemo u Derventu kod tvoje mame. Ja sam mislila da prvo sredimo život. Lazare, ne možemo sami sa bebom i opet nespavanje zbog bebe. Da li si ti saglasan da kada izađemo odavde sa Željkom i kada obezbedimo život da napravimo dete - pričala je Miljana.

Miljana, Zola, Marija

Screenshot Youtube

Miljana, Zola, Marija, Foto: Screenshot Youtube

 

- Ja sam ti rekao da nisam za to, ali...(ostao je nedorečen). Moramo se malo izdignuti. Možda nikada nećemo imati priliku da imamo decu. Ja nisam ovde ušao da bi ti abortirala - pričao je Zola.

Kako je to izgledalo, pogledajte u narednom video-prilogu:

Pogledajte BONUS video:

Miljana Kulić pred ulazak u "Zadrugu 3" odgovara na najprovokativnije komentare

 

 

Komentari (2)

Ruža

09.10.2019 11:24

Posle svakog abortusa žena može da ostane neplodna.

Da

10.10.2019 08:57

@Ruža - Miljana laze trudna od Bojana Tomovica. Ona je nimfomanka ne bira sa kim ce biti. Zasto pink maltretira Zolu i tera ga na brak. Kulicke lazu sve za pare i prvo mesto. Olosi i psihijatrijski slucaj.