Miljana Kulić
Dejan Briza/Alo!
Miljana Kulić

printscreen

Miljana Kulić, Foto: printscreen

Trudnoća u rijalitiju, porođaj, ali bez udaje za oca deteta, scenario je koji smo već gledali. Međutim, ako je suditi prema rečima našeg numerologa i vizionara Vlade Kečine, mogli bismo ga videti opet.

PROČITAJTE JOŠ:

"Istorija se ponavlja. Miljana je ponovo trudna, ponovo je u rijalitiju i ponovo nema podršku porodice. Jedina razlika je u tome što joj je drugi muškarac napravio bebu", kaže za VIP Vlado Kečina i dodaje:

"Miljana žarko želi da rodi dete i rodiće ga, iako još stoji veliki znak pitanja iznad te trudnoće. Sa jedne strane su njena nesigurnost i sumnja u Zolina osećanja, nemanje podrške okoline i porodice, pre svih majke, a sa druge strane je njena ljubav prema Lazaru i želja da to dete rodi", kaže Kečina i objašnjava da će njena želja prevagnuti.

Miljana i Zola

Screenshot Youtube

Miljana i Zola, Foto: Screenshot Youtube

"Ona će roditi devojčicu, tako da će imati sina i ćerku. Marija i Siniša, Miljanini roditelji, na kraju će morati da prihvate činjenicu da je dete došlo na svet, tako da će joj pomoći, kao što su činili i do sada. Neće imati drugu opciju", objašnjava vizionar.

On kaže da Miljani ne stoji udaja za Lazara Čolića Zolu i da će se oni uskoro zauvek razići.

"Njihova zajednica se definitivno rastura. Kod njega ne postoje emocije kao kod Miljane. On je, u najmanju ruku, neozbiljan i trudnoću ne doživljava na način na koji bi trebalo", kaže Vlado Kečina za VIP.

Miljana, Marija Kulić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Prema njegovim rečima, Miljana i Zola će još neko vreme pokušavati da održe vezu, ali od toga neće biti ništa.

"On će ući u „Zadrugu“, biće zajedno, ali će se stalno svađati, drugi će neposredno uticati na njihov odnos jer će se mešati... Na kraju će se ta veza završiti kao što se završila i ona sa Ivanom Marinkovićem", zaključuje za VIP Vlado Kečina, numerolog i vizionar.

BONUS VIDEO:

SPREMA SVADBU? Ana Sević prvi put javno progovorila o dečku Danijelu i trudnoći!

 

Komentari (1)

vlado

09.10.2019 15:28

au kecina kad komentarise crnogorce to je nevidjeno toliko ih izdize do neba.