Nadežda Biljić i Miki Đuričić
Alo!
Nadežda Biljić i Miki Đuričić

Alo!

Nadežda Biljić i Miki Đuričić, Foto: Alo!

Miki Đuričić koji je bio diskvalifikovan iz rijalitija zbog prebijanja Nadežde Biljić štakom, oglasio se kada je čuo da je pevačica ponovo dobila batine.

Nadežda Biljić

Vladimir Marković/Alo!

Nadežda Biljić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Toma Panić je, prema Nadeždinim rečima, davio i vukao Biljićevu po podu, a svi su videli povrede koje joj je naneo. Mikiju je žao što se Nadeždi to ponovo desilo.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Kajem se i krivo mi je što sam udarao Nadeždu štakama i što sam ošamario Suzanu. Nisam to smeo da uradim. Snosim posledice svog ponašanja i tako i treba. Veoma mi je žao što je Nadežda ovo ponovo preživela. Ni ona, ali ni bilo koja druga žena nije zaslužila batine, šta god uradila", poručio je Miki iz kućnog zatvora i dodao:

Otkrivamo kada počinje nova sezona "Parova", ovo su svi čekali!

AUTOR: Happytv/J.I. DATUM I VREME: 17.08.2019. 17:30 Počinje ludilo! Parovi 8, Parovi, Parovi nova sezona, Foto: Alo! Svi sa velikim nestrpljenjem isčekuju početak nove osme sezone Parova! Naime, budući ukućani su jako nestrpljivi i spremni su da uživaju u svom luksuzu koji je produkcija obezbedila.

 

"Ne želim da komentarišem to što je Toma Panić udario Nadeždu, jer sam i sam to uradio. Bilo bi licemerno s moje strane."

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!

 

Komentari (2)

Milan

17.08.2019 23:52

Bolje da ništa nije kazao

Toma

18.08.2019 07:19

Sta ima da kaze nasilnik? Zver iz Kupinova da se ne vraca na TV ekrane da nam plasi decu.