Jovana Tomić Matora
Screenshot Youtube
Jovana Tomić Matora

Screenshot Youtube

Jovana Tomić Matora, Foto: Screenshot Youtube

Jovana Tomić Matora proslavlja jubilarni trideseti rođendan, a iako nije očekivala, dobila je rođendansku čestitku bivše devojke Sanje Stanković, koja joj je organizovala posluženje, a Matora je bila na ivici suza.

- Dobro je da se nisi kladila sa pojedinim zadrugarima jer bi izgubila. Da... Ovo ti piše tvoja bivša devojka. Niko me nije toliko ispljuvao posle raskida kao ti. Jako ružno sa tvoje strane. Vidim, vlada amnezija, ali videćeš klipove napolju. I pored tvog pljuvanja na moj račun, ja sam ti organizovala ceo rođendan, ali ne iz sažaljenja kako ti kažeš, već zato što sam ja čovek pre svega, ispašću dostojanstvena do kraja, a i zbog lepih trenutaka naše veze. Želim ti da ovaj dan provedeš u veselju i manje pljuvanja mene. P. S. Ne pozdravljaj osobu koja ne postoji u mom životu, bar ne u emotivnom, kako ti tvrdiš. A kada budeš izašla tako će te pući realnost da ti neće biti dobro. Ali ne tvoja umišljena realnost niti realnost tih debila koji ti pune glavu. Srećan rođendan! Sanja Stanković - pisalo je u čestitki.

Matora joj se odmah zahvalila na proslavi koju je organizovala u njenu čast.

Matora je sa knedlom u grlu čitala pismo, a onda je sa suzama u očima poručila svojoj bivšoj devojci sledeće:

- Sanja, hvala ti na svemu i što si organizovala, ne znam šta da ti kažem. Moraš samo da shvatiš da sam mnogo ljuta na tebe, najviše bih volela da me ti dočekaš u finalu i da sa tobom odem na burger i da popričamo o svemu. Sada bih ti rekla da te volim, ali to već znaš. Dokazala si mi da si mi najbolji prijatelj i ja bih za tebe isto uradila. Molim vas sada "Potražiću oči nešto zelenije" - rekla je Matora.