Marko Miljković
e-stock/Miloš Rafailović
Marko Miljković

e-stock/Miloš Rafailović

Marko Miljković, Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Kao što je prošle sezone rijalitija "Zadruga" bio aktuelan ljubavni trougao Sloba-Kija-Luna, tako su centralnu poziciju u ovoj sezoni zauzeli Marko Miljković i Luna Đogani. 

PROČITAJTE JOŠ:

Luna Đogani

Alo!/J. I.

Iako je na početku sve delovalo idealno, problemi su se vrlo brzo pojavili, a tu je došlo i do uticaja i udaraca od strane drugih zadrugara, što je dovelo do toga da Marko i konačno raskine sa Lunom.

Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

On je jednom prilikom u rijalitiju rekao kako misli da Luna i dalje ima osećanja prema Slobi, pa je mnoge zanimalo na konto čega je došao do takvog zaključka:

Zadruga 2, zadrugari

Alo

Zadruga 2, zadrugari, Foto: Alo

- Jednostavno, kad pričate kroz šalu, pričali smo nešto kroz šalu vezano za Slobu i ona se tu užasno povredila. Ja više ne znam da procenim da li je to rijaliti, da li su to stvarna njena osećanja, više ne znam o čemu se tu dešava. Jednostavno, da izuzmemo kamere i sve, ako se to desi nekoj osobi s kojom ste u vezi, ako je povredi priča na šalu i na konto nekog njenog bivšeg, meni to govori, nisam 100 posto siguran, ne mogu da kažem, ne znam kakva je Luna u potpunosti, ali jednostavno meni to govori da tu nije sve raščišćeno - rekao je Marko po izlasku iz "Zadruge" i dodao da je u svemu tome bio u potpunosti iskren, ali i da mu je bilo teško da se nosi sa celom situacijom.

PREPORUČUJEMO I:

Aleksandra Subotić

printscreen

 

Komentari (1)

Živojin

07.07.2019 11:25

Luna se vraća Alkoholu, Slobi, Gastozu i muškarcima sa kojima je letovala prošle godine.