Anabela, Marko Miljković, Luna Đogani
Alo/E-stock
Anabela, Marko Miljković, Luna Đogani

Alo/E-stock

Foto: Alo/E-stock

PROČITAJTE JOŠ:

Ono što ipak nije isto u njihovoj karijeri, a što su mnogi primetili je da Kija nije imala muškarca da je odvlači od dobro osmišljenog plana. U ovo vreme prošle godine, Kija je već uveliko nastupala i nije bilo pauze za nju.

Luna, ipak sa druge strane nije krenula u osvajanje karijere na ovaj način. Ona je po izlasku otišla u studijo, a tada se još nije pomirila sa Markom. Nakon pomirenja je usledilo letovanje, a sada se to letovanje izgleda nastavilo pošto se Lunina karijera po povratku iz Egipta ništa specijalno nije pomakla, sem pesme koju je snimila ranije, a koja je izašla sada.

Luna Đogani, Marko Miljković

E-Stock

Foto: E-Stock

Ona je trenutno sa Miljkovićem na Kopaoniku gde odmaraju. Ipak, ostaje pitanje kako će ova opuštenost uticati na njenu karijeru kojoj sada mora da se posveti.

Ranije se spekulisalo i da Lunina majka Anabela ne podržava ovu vezu jer je Marko odvlači od fokusa na njenu karijeru i znatno utiče na nju svojim savetima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Evo jedna sa Kopa ??

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on Aug 29, 2019 at 2:24am PDT

Da li će sve ovo uticati i dalje na njihov loš odnos i kako će se razvijati njena karijera? Ostaje da vidio.

Na mrežama se već spekuliše među fanovima, a danas smo pronašli komentar da je Kija u ovo vreme prošle godine imala 18 zakazanih nastupa, za razliku od Lune.

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 3, a evo gde će biti Željko za to vreme!

 

Miljana Kulić uživo u emisiji bacala stolicu i histerisala! Voditelj pretrnuo od straha!

AUTOR: Alo.rs/A.K. DATUM I VREME: 23.08.2019. 09:31 Skandal! Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube Sinoć je Miljana Kulić bila gost emisije "Narod pita". Postavio joj je niz zanimljivih pitanja koja zanimaju čitavu javnost. Nakon video klipa koji je pušten u kom se jasno vidi Miljanina žestoka svađa sa Lunom Đogani na temu njenih emocija prema pevaču Slobi Radanoviću, Kulićeva je prokomentarisala situaciju.

 

 

Komentari (5)

Mina

29.08.2019 17:12

Devojka na pocetku rekla da nastupi krecu u sept svi danas menadzeri pa se kao zabrinuli posedite nas kije i njene karijere

Marina

29.08.2019 21:49

Face im govore više od reči... Njena: "Uf, konačno se dočepah redovnog seksa!", a njegova: "Bože mili, kud sam zaš`o!" i "Dobro je, imam smeštaj u Beogradu!", a o karijeri neka razmišlja mama Anabela, od Lune - dosta!

??????

30.08.2019 01:51

Ma hajde . Ne uporedjujte vise pevacku karijeru Kije i Lune. Sustina je da , NIJEDNA NEMA VEZE SA PEVANJEM.

Vojo

30.08.2019 16:03

@?????? - Nisu one bliznakinje pa da izjednačeno nemaju veze sa pevanjem. Kija uspešno nastupa već godinu dana. A Luna izbegava da peva bilo gde jer nije ni naučila pesmu koju je neko drugi otpevao i snimio.

Vojvoda

30.08.2019 16:46

Anabela je najveća otvaračica usta na Balkanu, a Luna Đo je najveća otvaračica usta na Balkonu svome.