Gagi, Luna i Marko
Alo.rs
Gagi, Luna i Marko

Alo.rs

Foto: Alo.rs

U emisiji ,"Pitanja gledalaca" danas se raspravljalo i o odnosu Lune Đogani sa bivšim momkom Nenadom Marinkovićem Gastozom, a Marko Miljković morao je da se izjasni da li veruje Luni, sada kada je izašla napolje i ima mogućnost da se ponovo sastane sa Gastozom.

Zadruga

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Marko, može li da veruješ Luni dok je u spoljnem svetu ili misliš da će se ponovo videti sa Gastozom - glasilo je pitanje.

- Mogu da joj ne verujem 100%, ali ovih deset dana mogu da joj verujem i tu neću da pravim pitanje - rekao je Miljković, a pored njega je sedeo zabrinuti Gagi.

Zatim je Lepi Mića dobio pitanje gledalaca da prokomentariše ko se više sviđa Jeleni Pešić,  Stefan Karić ili Marko Miljković.

- I te kako čuje Stefana kada je nešto pita i to se vidi, a prema Marku ima poštovanje, ali ona to nikada nije ni krila, on je neko koga on gotivi, ona je uvek ostala dosledna sebi da želi da bude dobra sa njim - rekao je Mića.

Zadruga

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Što se tiče emocija, imam veliku kontrolu, zato sebi ne dozvoljavam neke stvari i kada sam u velikoj ljubavi, ja sam ponosna na to - rekla je Jelena.

Celu situaciju pogledajte na videu u prilogu.

 

Komentari (1)

ja mn

02.07.2020 18:25

pa super je odgovorio. nece da polemise. ne sumnja u lunu. sta nije jasno