Luna Đogani, Marko Miljković
Screenshot
Luna Đogani, Marko Miljković

Screenshot

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Screenshot

Marko i Luna su sinoć otkrili da su svojoj ljubavi dali drugu šansu i da su se pomirli, tačno na dan kada im je bilo šest meseci veze.

Njihovi bivši cimeri iz Bele kuće na ovo pomirenje Lune i Marka imali su oštre komentare.

Lepi Mića je prvo morao da da svoj brutalan komentar na to što je Miljković sinoć izjavio da je kupio automobil i nazvao ga "Lepi Mića".

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Marko može samo da mi se napuši k*rca, kome je ta budaletina bitna? Ja sam uzeo magarca i dao sam mu ime Marko Miljković, ali ipak mislim da je moje magare inteligentine i pametnije od Marka Miljkovića", rekao je besno pevač, a zatim prokomentarisao i Miljkovićevo pomirenje sa pobednicom "Zadruge 2":

Lepi Mića

Alo / Dejan Briza

Lepi Mića, Foto: Alo / Dejan Briza

"To je još jedna ljigavština duo pegle - Đogani, Miljković. Smešta priča! Ovaj narod je doživeo da se dva imbecila sprdaju s njim. Oni glume pomirenje, svađu, glume vezu, najavljuju, zakazuju početak veze, najavljuju raskid, pomirenja... Marko je dečko koji nema svoju sijalicu, on spava u autu, pa sad hoće očigledno da se uvali u stan Lune Đogani, jedino mu to preostaje, ili će morati da se vrati u rodni Brus, da tu sadi jagode, višnje, trešnje, sa čime će da se bavi nemam pojma. Čuo sam da neka pića nudi po separeima, to mu je izgleda posao, on niti ima zanimanje, niti priču, niti stan, on nema ni adresu stanovanja. Zamisli kakav mangup moraš biti u životu kad nemaš nijednu sijalicu. On gleda da se skrasi negde, pa sad misli da se uvali kod te jadne devojke, koja ne zna da li je došla ili je pošla. Luna je njega vukla na leđima, verovatno nije mogla bez njegovog ku*ca, pa je kukala i molila ga da nastave tu vezu, ona očito ne može bez se*sa. Ona nije mučenica ni loša koliko je neinteligentna i slaba, nema snage da se odupre bilo čemu. On je dripac koji je sve to iskoristio. Njemu je životni san da dođe do nekog polovnog automobila. Ja mogu samo da tom dripcu poručim da mi se nap*ši k*rca, čuo sam da to radi izvrsno. Moje se magare zovem Marko Miljković, ali je mnogo inteligentnije od njega, pa ga moram odsad zvati Marko Smiljković, ne mogu da ponižavam moje magare", zaključio je Mića.

Lepi Mića

Alo / Dejan Briza

Lepi Mića, Foto: Alo / Dejan Briza

 

Sanja Stanković nije bila toliko rečita kao Lepi Mića, pa je naglasila da je svojoj rijaliti prijateljici, Luni, sve što misli već rekla u lice.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Baš me briga za to, što se mene tiče njihov život - njihova stvar. Nas to ni ne zanima, mi joj želimo sve najbolje u životu. Sve šta smo imali, mi smo Luni rekle", izjavila je Sanja.

Sanja Stanković

E stock

Sanja Stanković, Foto: E stock

Zorica Marković je takođe, kao i Mića, uverena da je sve ovo njihova igra i gluma radi marketinga.

"Ma zabole me k*rac! Kuku, moje žalosti, oni opet nastaviše da glume! Nek' im je sa srećom, vole ljudi da glume. I dalje mislim da je to zbog marketinga. Slušaj, nemam ništa protiv, ja sam rekla Luni da ne šišti, jer nemam nameru da se svađam sa njom. Ja sam uvek govorila da je iskrena, nije bila loša prema meni, ni ja prema njoj. Ona neka misli šta hoće. Što se tiče Marka, imali smo jednu svađu, on se čovek fantastično igra rijalitija, ja sam njemu to čestitala. Ja nisam ništa izmislila, mi samo komentarišemo dela i nedela. On je predstavio da ne sme niko ništa da im kaže, a započeli su vezu u rijalitiju, znači da smemo da komentarišemo. Na osnovu toga, mi smo se posvađali, jer je on video da sam ja provalila njegovu igru", navela je Zorica.

Zorica Marković

Printscreen

Zorica Marković, Foto: Printscreen

Kako će Luna i Marko reagovati kada čuju ove brutalne komentare svojih cimera, ostaje da vidimo.

Pogledajte BONUS video:

Prvi pobednički intervju Lune Đogani, besna kao ris na Marka Miljkovića!