Anabela, Marko
Foto: Youtube printscreen

 

Anabela, Marko

Foto: Youtube printscreen

 Foto: Foto: Youtube printscreen

Na samom početku emisije "Pitanja gledalaca" Anabela Atijas pričala je o Slobi Radanoviću i o izvinjenju koje mu je uputila u utorak veče tokom žurke. Nešto kasnije o ovome je govorio i Marko Miljković koji je ušao u žestoku svađu sa majkom svoje devojke Lune Đogani.

Nema to veze sa mojim emocijama i ponašanjem. Njena stvar je kako će da se ponese prema njemu i da li će da mu se izvini. Prišla mu je, pružila ruku i izvinila mu se, mogla je tako i meni da se izvini. A ne da kaže za stolom da se kaje. Ja smatram da je Anabela glavna ''Slobatorka'' u kući, tako se postavila prema meni. Kad ga je videla, oduševila se - rekao je Marko.

Marko Miljković

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

- Za tebe se nikad ne kajem. Ja se kajem zbog sebe. Nisi zaslužio. Ja tvoj oprost ne trebam jer si ti prevarant i folirant za mene. Ne treba mi tvoj oprosti. Ti nisi iskren. Plačeš samo kada narod treba da vidi da plače. Otkud to da si plakao 14. februara i dana kada je trebala da izađe. To nije istina (za Slobatorke), moj najveći hater je Marko Miljković. Nikada ti to neću oprsitit. Pošto sam ja Lunu rodila, a ne ti, treba ti da mi se izvinjvaš - govorila je Anabela.

Anabela Atijas

Foto: Youtube/printscreen

 Foto: Foto: Youtube/printscreen

- Ti si njoj očitao lekciju kako treba da pobegne od mene. Navukao si Jelenu. Znao si kako će Luna da reaguje, Iskoristio si Jelenu da uđe Luna! Luna, mama te voli, ovim putem ti poručujem da neću nikada biti ono što smo bile ti i ja, zbog ovog tvog. Ja sam se Slobi izvinila, a ti dobro znaš da smo tavke. Kada je Slobin otac umro, pitala si me za saučešde da li da mu izjaviš - dodala je Anabela.

Ja moju majku obožavam. Ovo je zbog moje pobede na Zadrugovziji, zato ona i reaguje. Taman se primirla. Sujeta je radi! - rekao je Marko.

Milan je najavio reklame, a u kući je i dalje vladala tenzija. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.