Miljana i Marija
printscreen
Marija Kulić

Screenshot Youtube

Marija Kulić, Foto: Screenshot Youtube

Sinoć je Zadruzi održana emisija "Pitanja gledalaca", a jedno pitanje je bilo upućeno Miljani Kulić.

- Miljana, zašto slušaš ljude okolo što ti pune glavu? Ti si odrasla žena - glasilo je pitanje za Miljanu.

- Zato što imam potrebu sve da čujem, ne bih želela drugi put da pogrešim, svakog da saslušam, a svoje odluke donosim isključivo sama. Vreme prolazi, svaki dan je bitan i iskreno iščekujem da neke stvari rasčistimo, da mi neke stvari razjasni kad dođe Zola - objasnila je Miljana.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ona nije glupa, vrlo je bistra, apsolutno joj je sve jasno i pre nego što su joj Bane i Bora pričali, nego traži slamku spasa jer joj je žao da se prekine jedan život. Ja stojim pri svom stavu, sve sam videla, ništa me ne zanima, ona ima priliku da razjasni, ali je već donela odluku. Ubeđena sam da ona u Zolu nema poverenja - rekla je Marija.

Marija je i ovom prilikom iznela svoj stav o trudnoći, kao i mišljenje da će Miljana u svakom slučaju uraditi po svojoj želji, te je jecajući istakla da joj je žao što je Miljana ispala ''budala''.

Miljana i Zola

printscreen

Miljana i Zola, Foto: printscreen

U video-prilogu u nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo.

 

Lečio ženu za 500 evra, a onda joj napravio pakao od života! Estradni menadžer mu pretio batinama!

AUTOR: Informer/G.T. DATUM I VREME: 02.10.2019. 15:25 Haos! Zoki Šumadinac, Foto: V. Đorđević/Alo! Zoki Šumadinac nema koga nije prevario! Posle velike ispovesti njegove bivše žene Dejane Radosavljević, počeli su da se javljaju prevareni ljudi sa svih strana i da prepričavaju svoja negativna iskustva sa aktuelnim učesnikom "Zadruge 3".

 

Komentari (1)

civijas

03.10.2019 12:08

naj lakseje praviti decu a posle drzavi na grbacu