Marija i Zola
Screenshot Youtube
Marija i Zola

Screenshot Youtube

Marija i Zola, Foto: Screenshot Youtube

Marija Kulić danima unazad vodi razgovore sa ćerkom Miljanom i njenim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je ostala trudna pre ulaska u "Zadrugu 3'', pokušavajući da je ubedi da abortira.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Iako je Miljana u prvi mah pristala na to, ona je promenila svoju odluku jer njen dečko Lazar Čolić Zola nije bio saglasan sa time, pa joj je čak rekao i da njihov odnos neće biti isti.

Marija je našla pravi način kako bi ubedila Zolu da odustane od nagovaranja da Miljana održi trudnoću, te mu je ponudila novac.

Miljana će da se vrati u normalu, samo da je ne podsećaš na ovo ako to sutra uradi. I eto to još 50.000 evra. Samo ne sme da potone. Nemoj da se brineš, donećeš pravu odluku. Ostajete zajedno, ne daj Bože nešto da bude ja tebi pare vraćam. O tome nemoj da razmišljaš - pričala je Marija.

Marija i Zola

Screenshot Youtube

Marija i Zola, Foto: Screenshot Youtube

Mozak mi je kaša - rekao je Zola.

Molim te da me poslušaš, neće da vam pobegne to, a svakako ćete da zaradite pare. Da ti kažem nešto ti moraš da otvaraš oči sa kim praviš decu i sa kim ćeš da praviš porodicu - nastavila je Kulićeva sa pregovorima.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pogledajte BONUS video:

Miljana neće roditi bebu?! Zola je prevario, sve je bio deo njegovog plana?!

 

 

Komentari (1)

Terza

18.10.2019 13:10

Nudila pare pa će ga prevariti. Nudila mu njegove pare.