Miljana i Marija Kulić
Facebook
Miljana i Marija Kulić

Facebook

 Foto: Facebook

PROČITAJTE JOŠ:

Kulićeva je za naš portal priznala da je otišla u Bosnu kako bi sa njim porazgovarala, a onda je na društvenoj mreži Instagram objavila još jednu fotografiju na kojoj se jasno može videti sreća i radost u njihovim očima zbog neočekivanog susreta.

Miljana i Zola

printscreen

Foto: printscreen

"Miljana... Kao i inače, nervira me ali šta da radim, moja je, volim je takvu kakva jeste. Volela bih kad bi se promenila. Mene je sramota da kažem gde je. Posle svega, ona je otišla tamo, to je za mene dno. Posle svega što se izdešavalo, njoj mesto nije bilo ni kod njega ni pored njega. To su bile strašne stvari, cela porodica je prošla pakao zbog te njene veze. Ne znam kako očekuje da se sledeći muškarac kojeg bude pronašla ponaša prema njoj, kada je video sve ono, to nikako nije dobro za nju. Ali opet, njeno je, neka radi šta hoće, koliko god se ja trudim, koliko god ja pričam, shvatilo bi dete, a kamoli devojka od 26. Džaba... Ona je svojeglava oduvek bila, radi sve kako hoće, sama udari glavom o zid, pa se opasulji, pa se opet vraća na isto. Toliko me opterećuje, ona mi je najveći problem u životu", rekla je, iskreno, Marija.

Marija Kulić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Kako će se situacija među njima dalje odvijati preostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić Prvi put o vezi sa Bojanom Tomović!

 

Otkrivena Miljanina prljava tajna! Potpuno gola dozivala Boru Santanu dok je nepoznati muškarac dodiruje! (VIDEO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 27.08.2019. 16:25 Ispričala pred milionima... Foto: Printscreen Marijana Zonjić bila je gošća sinoćne emisije "Zadruga - Narod pita", gde je otkrila mnoge tajne bivših zadrugara. Naime, ona je bez zadrške progovorila o bivšim cimerima, a onda je o Miljani Kulić otkrila nešto što je iznenadilo čitavu javnost.

 

 

Komentari (2)

Deka

04.09.2019 14:14

Šut' bona. Tvoje dijete.

bosna

04.09.2019 17:45

kuku Zola cuvaj se kulica namera im nije cista.