Marija Kulić
printscreen
Marija Kulić

printscreen

Marija Kulić, Foto: printscreen

Marija Kulić se iznervirala jer njena ćerka Miljana nije jutros otišla na kiretažu, te je rešila da ona uzme stvar u svoje ruke, pa je skovala i plan.

PROČITAJTE JOŠ:

- To što su oni zamislili neće da im prođe dok je moja glava zdrava. Sad ću ja da tražim psihijatrijsko veštačenje o određivanju njene poslovne sposobnosti, pa će ljudi koji su izučili neke škole da odluče. Kome ovo dvoje da budu roditelji? Kockar, puši travu, pije, ona sa njim isto na kocku, lenčuga...To nije za dete i nije dete za svakoga! Ja ću da tražim veštačenje i zbog kontrolisanja para, onda će i njene i njegove pare da budu kod mene. Dosta su me oni pravili na budalu - pričala je Marija Tomoviću a on je ćutke slušao.

 BONUS VIDEO:

Sloba Radanović na Alo žurci pre incidenta sa Kijom! Evo šta nam je sve ispričao

 

Komentari (3)

Maki

16.10.2019 17:18

Neće moći ona to da dokaže za Miljanu i Zolu. Oni se ovako sasvim normalno ponašaju. Samo što troše pare neracionalno. Ali takvih ima na milione.

Zorica

16.10.2019 18:45

Ova zena je zlo, samo su joj pare u glavi.

Meli

17.10.2019 09:17

Marija gubi tlo , jer neće Zlatna koka više da snosi zlatna jaja , a ona da izigrava gazdaricu ! Zaboravila da je do pre godinu dana imala poljsk WC . Od Miljaninih para se kuća renovirala i dozidala . Niko ništa ne radi , svi na Miljaninoj grbači , i ona se usudi nekom postaviti pitanje , gde radi i čime se bavi !?