Miljana Kulić, Marija Kulić
Printscreen
zadruga

printscreen

zadruga, Foto: printscreen

Na porodičnom sastanku je posle Marije Kulić i Lepog Miće koji svojim izlaganjem nisu ostavili nikog ravnodušnim, reč je dobio Marko Janjušević Janjuš koji je rekao Vladimiru Tomoviću da smatra Minu pravim prijateljem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ona mene nije izdala. Sve moje tajne čuva. Nije ispala prema Vladi okej. Ja sam njemu rekao da će do ovakve situacije da dođe kad-tad. Ti ne možeš na mene da se ljutiš. Dosta puta sam savetovao Minu da ne radi neke stvari. Ja nikada ovde neću reći loše ovde - rekao je Janjuš.

- Moj odnos sa Minom više nije bitan. Pitao sam ga da li je ona prijatelj. Trebalo je da kaže da li je to istina. Ne dovodi se u pitanje da li je ona sa svima okej. Objektivno je bilo pitanje. Ja moram da se obratim Mariji. Mnogo me uzimate u usta kada je u pitanju neki odnos sa Minom i ostalim zadrugarkama - rekao je Vladimir.

Dalila, Vladimir Tomović

Printscreen

Dalila, Vladimir Tomović, Foto: Printscreen

Marija nije ostala imuna na njegove reči pa mu je argumentovano odgovorila.

- Šta je tebe povredilo kad te komentarišem ovde? Tvoj klip ide, neću da pričam o sebi. Šta sam pogrešila kod Miljane? Ona me ne sluša, sve mi radi u inat. Ni oca neće da sluša. Ispada da mrzim Zolu, ispada da neću da mi se rodi unuče. Šta sam loše uradila - ronila je Marija suze, a Tomović se iznenadio jer ništa loše nije rekao zbog čega bi ona zaplakala.

Miljana Kulić, Marija Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Marija Kulić, Foto: Printscreen

- Neću da pričam ništa, da mi plače žena ovde - govorio je Tomović, a Miljana je za to vreme spavala i nije mogao ni top da je probudi.

Pogledajte BONUS video:

ŠOK Ivan i Miljana uradili DNK test?! Marinković o odonosu sa Kulićevom i sinom Željkom!

 

 

Komentari (1)

Mika

09.11.2019 09:48

Zna da joj ćerka bolesna. Šta sada glumi?