Iva Grgurić
Screenshot Youtube
Iva Grgurić

Screenshot Youtube

Iva Grgurić, Foto: Screenshot Youtube

Iva je kroz suze ispričala da je njihovo poznanstvo počelo neposredno nakon što je u Zagrebu iznajmila stan koji je bio u njegovom vlasništvu. Zadrugarka je priznala da je hrvatski biznismen finansijski pomagao nju i njenu porodicu, ali da su problemi u njihovom odnosu nastali onog trenutka kada je on zatražio kontrauslugu od nje.

- Došla sam u Zagreb iz Osjeka kada sam imala 20 godina, potpuno sama i bez novca. Zaposlila sam se kao hostesa u nekom klubu i našla stan preko oglasa. Posle mesec dana, čovek koji je dolazio po novac za kiriju pitao me je da li bih želela da upoznam vlasnika stana - započela je priču Iva te je opisala kako je izgledao prvi susret s hrvatskim tajkunom.

PROČITAJTE JOŠ:

- Šokiralo me je to što je on bio u invalidskim kolicima jer sam ga drugačije zamišljala. Mislila sam da je puno mlađi, a onda mi je rekao da ima multiplu sklerozu - pričala je bez daha Iva.

Iva Grgurić

Printscreen/instagram

Iva Grgurić, Foto: Printscreen/instagram

- Brzo je počeo da mi pomaže materijalno, da mi puni frižider, kupuje mi sve što treba i više nije tražio kiriju za stan. U njemu sam videla očinsku figuru i bila sam mu veoma zahvalna zbog svega, pa sam ga upoznala s majkom. A on je nakon toga počeo da materijalno pomaže i mojim roditeljima - pričala je Iva i dodala:

- Jednog dana, odvezao me je van grada i rekao mi je: „Znaš, Iva, da se sve u životu plaća. Sve što sam za tebe učinio, ima svoju cenu“- pričala je zadrugarka cimerima i dodala da joj je tada postavljen ultimatum: ili da bude s njim ili da napusti stan.

Ivina majka: Ona priča gluposti!

Potresna Ivina ispovest šokirala je mnoge, a njena majka Jasna istakla je da ne želi da se zamera ćerki. - Znate šta, niko nikoga ne može ni na šta da natera. Nema tu šta da se priča. To je Ivina priča, neću da se zameram svom detetu - rekla je ona za „pink.rs“.

- Nazvala sam majku i ispričala sam joj sve šta se desilo, a ona mi je rekla da neke stvari u životu moraju da se istrpe i pregrme, te da ne mogu da se vratim kući - nastavljala je Iva ispovest kroz suze.

- Pristala sam na njegov ultimatum, zbog čega ću se kajati dok sam živa. Taj naš odnos trajao je oko godinu dana, a za to vreme živela sam u agoniji. Pratili su me njegovi ljudi, prisluškivao mi je telefon, uhodio me je… Postavio mi je kameru u dnevnu sobu, a nakon što sam upoznala jednog dečka, s kojim sam kasnije uplovila u vezu, upao mi je u stan s trojicom svojih ljudi - pričala je Iva kroz suze i nastavila:

- Jedan od njih me je uhvatio za vrat i pribio uz zid, a onda su me izbacili napolje bez ičega, bez ijedne stvari. Ali, to mi više nije bilo bitno. Samo sam želela da budem slobodna i da se spasem - ispričala je Iva, ali su mnogi zadrugari posumnjali u istinitost njene ispovesti.

Iva Grgurić

Printscreen/instagram

Iva Grgurić, Foto: Printscreen/instagram

- Svoje kurvinske postupke opravdavaš time da si navodno bila dobra, naivna, mlada i neiskvarena. Zašto se nisi zaposlila i radila, pa sama zarađivala za život? - upitala ju je Miljana, s kojom se složila i Tara Simov, koja je pre nekoliko dana zadrugarima iznela drugačiju verziju Ivine priče. 

 BONUS VIDEO:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!