Marko Miljković, Maja Marinković
Printscreen
Maja Marinković

Printscreen

Maja Marinković, Foto: Printscreen

Maja Marinković konačno je bez dlake na jeziku progovorila o svom odnosu sa Ivom Grgurić i otkrila u radio emisiji kakvo mišljenje ima o njoj.

- Što se tiče devojaka, Iva je zgodna devojka. Lepo je građena. Ja sam rekla da se sa takvim devojkama ne družim. Ja protiv te devojke nemam ništa, ali ja sa njom neću biti drugarica, rekla sam šta sam imala o njoj. Ne mogu da tvrdim da je ljubomorna, nisam to primetila - ispričala je Maja.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon toga, voditelji Stefan Milošević i Stefan Kandić su pitali Marinkovićevu da li se kaje zbog nečega što je uradila u prethodnoj sezoni, a ona je tada spomenula i svoju romansu sa Markom Miljkovićem.

- Da li se kaješ što si bila sa Markom Miljkovićem? - glasilo je pitanje za Maju.

- Ne kajem se što sam bila sa njim. Imali smo jednom s*ks i zbog toga se kajem. Nismo se čuli nakon "Zadruge 2" nijednom. Na naš odnos je stavljena tačka. On je u srećnoj vezi sa svojom devojkom i ja se tu ne bih mešala - rekla je Maja, a onda dala svoj komentar o Luni Đogani i prokomentarisala da li je ona zasluženo pobedila.

Marko Miljković

Screenshot Youtube

Marko Miljković, Foto: Screenshot Youtube

- S obzirom da je Luna sebe u prvoj sezoni najviše izblamirala, bila je ljubavnica na nacionalnoj televiziji, mislim da je pretrpela dosta toga i dobrog i lošeg. Mislim da je zasluženo pobedila, bez obzira na to što mi nismo u dobrim odnosima - rekla je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

 BONUS VIDEO:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!

 

Komentari (1)

Ruža

26.10.2019 08:49

Iako je bilo tap-tap i gotovo?