Maja Marinković
Alo.rs/G.T.
Maja Marinković

Alo.rs/G.T.

Maja Marinković, Foto: Alo.rs/G.T.

Bivša zadrugarka provela je, kaže, desetak dana sa tatom u Grčkoj i sve što joj je falilo bio je - provod. Bez izlazaka, kaže, bilo joj je dosadno, ali napunila je baterije da to sada, po povratku, nadoknadi.

Međutim, Maja je pred celom Srbijom i sa širokim osmehom otkrila da se u međuvremenu pojavila i ljubav i njenom životu.

PROČITAJTE JOŠ:

- Što se tiče mog emotivnog statusa mogu samo da ti kažem da sam zadovoljna! - ispričala je ona voditelju gostujući u emisiji "Zadruga - Nerod pita".

- To znači 'nešto'? - upitao ju je on.

- Tako je. To znači nešto - priznala je Maja, a osmeh sa lica nije skidala.

Maja Marinković

Printscreen

Maja Marinković, Foto: Printscreen

 Osim tih novina Maja je takođe potvrdila ono o čemu se šuškalo. Naime ona želi da upliva u muzičke vode kao i njene bivše cimerke iz Zadruge 2.

- Dobila sam jednu odličnu ponudu od jednog gospodina koji je vrlo uspešan u svom poslu. Sutra uveče ulazim u studio - istakla je Maja.

Međutim, umesto o novoj, Maja je javno detaljno progovorila o staroj ljubavi, i to onoj o kojoj se najmanje zna - sa momkom koji je završio u zatvoru.

Maja Marinković

Alo.rs/G.T.

Maja Marinković, Foto: Alo.rs/G.T.

- Kako devojka koja sebe predstavlja smernom i moralnom uspe sa 20 godina da uđe u vezu s dečkom koji ode u zatvor? Nisi ga upoznala na fakultetu? - bilo je pitanje jedne gledateljke, na koje je Maja smirenim tonom odmah odgovorila.

- Naravno da ga nisam upoznala na fakultetu, a i da sam ga upoznala, ja uopšte nisam znala da je on ranije imao problema sa zakonom. On i ja smo bili u vezi osam meseci pre nego što je on otišao u zatvor, ja sam njega zavolela, prosto, tada sam imala 18 godina... on je bio sa mnom 4 godine, ja sam njega ispoštovala 3 godine, dok je on bio u zatvoru, jer sam ispala čovek. Nisam mogla da izaberem u koga ću da se zaljubim i koga ću da zavolim. Naravno, nikada ne bih ugrozila sebe u toj situaciji. Nisam otišla ja tamo, već on. Prekinula sam to na vreme, kad sam videla da ide nekim drugim putem... On je bio od mene stariji samo 3 godine, bila sam mlada i mala, ne vidim da je to neka greška. Sad, njegovi postupci... to odgovara on - iskrena je bila bivša zadrugarka, koja smatra da je ispala čovek jer ga nije ostavila kad je bilo najteže.

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 3, a evo gde će biti Željko za to vreme!

 

Komentari (1)

Drinka

30.08.2019 09:46

Mnogo je crna.