Maca Diskrecija
Rajko Ristić/Alo!
Maca Diskrecija

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

"To su gluposti. Nisam uhapšena, ovo mi nameštaju zato što neću u Zadrugu. Imala sam dva poziva za taj rijaliti, kao i pretnju da će me tužiti. Jedan njihov voditelj u saradnji s njima želi da me psihički uništi, on je već ranije pisao kako sam hapšena. Zadnji put kad su zvali za ulazak samo sam im spustila slušalicu. Istina je da sam samo jednom bila hapšena, to je bilo davno zbog jedne žene što me prijavila, ali nije istina da sam sada u hotelu s nekim uhvaćena i uhapšena, to je laž. Ja imam samo jednog biznismena, ali to je čovek s kojim se viđam nekoliko meseci i on me ne plaća za seks, već što mu je dobro sa mnom u vezi", ispričala je Maca za Ekskluziva.ba.

Maca Diskrecija

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kontaktirali smo produkciju rijalitija koji Maca pominje, i oni su nam otkrili da su u pitanju lažne optužbe te da nisu imali u planu da je pozovu da učestvuje u narednoj sezoni.

"Produkcija Zadruge se nikada nije bavila privatnim problemima, poslovima zadrugara pre i posle trajanja rijalitija. Što se tiče sporne izjave Mace Diskrecije, a koja se tiče lažnih optužbi, imamo da kažemo sledeće: Istina je da će Maca Diskrecija biti tužena zbog krsenja ugovora, po članu kojim je obavezuje da se odaziva kao gost u emisijama nakon Zadruge 1. Nakon završetka rijalitija i nakon brojnih poziva ona se nije odazvala nijednom. Isto tako moramo da naglasimo da ni mi, kao ni naša publika, nismo zainteresovani za njeno ponovno učešće u Zadruzi 3, kao što je nismo zvali ni za Zadrugu 2", rekli su za Alo.rs iz produkcije rijalitija koji se emituje na ružičastoj televiziji.

Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

BONUS VIDEO:

MOŽE LI PERVERZNIJE? Bivša zadrugarka Dorotea Jovanović otkrila koji je njen fetiš u seksu!