Luna Đogani
E-stock/Časlav Vukojičić
Luna Đogani

E-stock/Časlav Vukojičić

Luna Đogani, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Pobednica "Zadruga", Luna Đogani, juče je ugradila silikone u grudima. Uz nju su sve vreme bili najbliži, a ona se nakon operacije uključila uživo na Instagramu.

Pevačica je svojim pratiocima poručila da je dobro iako oseća bolove, a da još nije ni videla grudi jer su u zavojima, pa čak da ni ne zna koji su joj broj. Kako je naglasila mora prvo da ih vidi.

PROČITAJTE JOŠ:

Naravno, neizostavna pitala pratilaca bila su vezana za "Zadrugu", a ponajviše ih je zanimao odgovor da li će Đoganijeva ući i u treću sezonu koja će početi 6. septembra. Šampionka je kao iz topa poručila:

- Pa naravno, prva ulazim u "Zadrugu". Ulazimo i Marko i ja - sarkastično je rekla Luna da pored Gagija Đoganija stiži i oni, a šalu je prihvatio i Miljković koji je dobacio:

Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

- Pod rednim brojem jedan i dva ulazimo - našalio se i on, a potom devojci poručio ozbiljno:

- Pomisliće neko da ulazimo u "Zadrugu" stvarno - rekao je Marko, a ubrzo se i Luna uozbiljila.

- Naravno, ne ulazimo! Previše bi to bilo... - dodala je Đoganijeva.

Ceca od Putina dobila šokantnu ponudu! Nije znala gde se nalazi (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 19:24 Iznenadila se i ona... Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović često objavljuje slike iz privatnog života na društvenim mrežema. Ipak, ono što je danas iznenadilo mnoge jeste šaljiva objava u kojoj piše da je predsednik Ruske Federacije, Vladimir Putin, hteo da "ukrade" našu pevačicu.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Draganu Mitar prozvali da se unakazila, evo kako je objasnila ovu intervenciju