Luna Đogani
printscreen
Luna i Gagi

Screenshoot Instagram

Luna i Gagi, Foto: Screenshoot Instagram

Uskoro počinje "Zadruga 3". Imena nekih budućih učesnika su već poznata, a danas je otkriveno ime još jednog stanovnika Bele kuće.

Naime, danas je vlasnik televizije Pink, Željko Mitović, podelio na svom Instagram profilu snimak kako Gagi Đogani potpisuje ugovor o ulasku u novu sezonu rijalitija, a društvene mreže su eksplodirale zbog ovog videa (više o tome čitajte ovde).

PROČITAJTE JOŠ:

Tim povodom, oglasila se i Lunom Đogani, njegova ćerka, a evo šta je poručila ocu.

Luna demantovala Slobu pa otkrila ISTINU o susretu u BIOSKOPU! Bilo je prazno, ukupno 5 ljudi!

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 17.08.2019. 13:34 Ovo je njena verzija priče... Foto: Printscreen O susretu Lune Đogani i Slobe Radanovića u bioskopu brujalo je danima, a sada je ona iznela svoju istinu. Naime, Sloba je potvrdio ovu priču i otkrio da on nije ni primetio Lunu, da je posle čuo da su ona i Marko tu.

- Znala sam da će on ući u ''Zadrugu''. Želim mu puno sreće, da bude mudar i da bude ono sto jeste. Ljudi to najviše cene - rekla je kratko Luna, a Gagijeva bivša supruga i blogerkina majka, Anabela Atijas, nije davala komentar.

BONUS VIDEO:

Nadežda Biljić posle brutalnog prebijanja u Urgentom centru!

 

Komentari (2)

STASI

18.08.2019 08:27

TUZNO,,,ALI TUZNIO DA SE PISE OVOLIKO,,O OVOJ NEPRIMERENOJ PORODICI....

sd

18.08.2019 09:06

@STASI - Šta je ovo? Da li je Luna i to imala u ugovoru, da pored frizera, susreta sa majkom i psihijatrom, da joj se kazne praštaju, obezbedi pobeda... da uđe i njen otac! Takva reklama za Z3 nam ne treba!!!