Luna i Marko
Alo/E-stock
Luna i Marko

Alo/E-stock

Foto: Alo/E-stock

Nakon završetka rijalitija "Zadruga", Luna Đogani i Anabela Atijas nisu više u dobrim odnosima,  kao što su bile pre rijalitija.

Luna je nastavila vezu sa Markom Miljkovićem, Anabela je otišla na letovanje sa bivšim suprugom i ćerkama,  a Luna je uživo u emisiji majci i njenoj porodici, poželela prijatno letovanje, kao da ona i nije više deo te porodice.

Svi se pitaju kakav je sada odnos majke i ćerke i da li su se u međuvremenu čule.

Luna Đogani

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Luna Đogani se oglasila pa je otkrila da li se čula sa Anabelom Atijas, a evo zbog čega je Gagi Đogani završio u bolnici.

- Upravo sam u autu, uživam u njemu, odličan mi je auto, želela sam da počastim sebe. Što se tiče Marka i mene, u Beogradu smo, on ima neke obaveze. Ja sam na bazenu trenutno, malo uživam, bili smo u jednoj vikendici, ali smo morali da se vratimo zbog obaveza. Ne možemo na neko more da odemo, to nam je žao. Marko i ja gradimo budućnost, radimo neke lepe stvari, biće lepih vesti uskoro što se tiče nas, neću detaljisati šta, želim da budem srećna i želim da budem dobro - kaže Đoganijeva, a da li je mislila da će njih dvoje ozvaničiti vezu? Ostaje da vidimo.

Otkrila šta se desilo sa Gagijem.

- Čula sam to da su ga zvali za bolnicu, koliko ja znam, nije u bolnici, bio je nešto za želudac, ali nisu to istinite priče, on je isto dobro, odmara se, i on će negde da ode da odmori glavu. Anabela je još uvek u Dubrovniku, ništa se nije promenilo još uvek, ja poštujem njenu odluku da neko vreme ne budemo u kontaktu, čujem se sa sestrom stalno, odmaraju i to je to - otkrila je Đoganijeva.

Odlučila je da neko vreme odmori i sve planove ostavi po strani.

- Nemam neku želju, takva je situacija, korona je, ne bi imalo smisla da izbacujem pesme, imam jednu koja je završena, ali ću je sačuvati za trenutak kada budem spremna, do tada ću se povući, odmarati, raditi na sebi - kaže bivša zadrugarka.

Komentari (3)

Goca

29.07.2020 18:37

Upravo sam autu, trenutno sam u bazenu:))

Aca

30.07.2020 07:06

Luna je odlučila. Zaprosice ga.

Sale

30.07.2020 13:52

Nasla vreca zakrpu i ljubav ce trajati dok Luna bude imala para, kad Luna potrosi pare onda ce Luna ponovo u zadrugu dobrovoljno na robiju kao njena mama a njena ljubav Marko ce je cekati na slobodi da se vrati sa parama. Ima samo jedan problem da se Luna iz zadruge vrati sa nekim u koga se smrtno zaljubila i zaboravila Marka.