Luna otkrila sve detalje udaje! (FOTO)

Mnogo tema je pokrenuto prethodne noći

Luna Đogani i Marko Miljković
Foto: E-Stock/Alo.rs

Za sam kraj emisije "Zadruga - narod pita" Jelena Pešić i Luna Đogani pričale su o svom emotivnom statusu.

Nemam dečka, ali imam nekog ko me intrigira. Nov je, upoznala sam ga kad sam izašla iz Zadruge. Ja volim da vidim trud. Glupo je da obaveštavam, a ni on nije obavešten. Svaku drugu noć smo u kafani. Šalim se, postoji taj dečko koji mi izaziva osmeh. On mi je za petama, ne bih volela da shvati da pričam o njemu - rekla je Jelena.

Zadruga
Foto: YouTube/Printscreen

- Nismo se venčali, nisam ni trudna koliko ja znam. U poslednjih par dana me pitaju svi da li sam trudna. Ako bude bilo, saznaćete. Sve te lepe trenutke nećemo kriti sigurno. Ja ne žurim nigde, treba da se desi u svoje vreme - navela je Luna.

Luna
Foto: YouTube/Printscreen

- Da li Jelena misliš da se ti nekim sviđaš, mislim na Đeksona - rekao je Darko.


- Mi se čujemo, ja sam se samo nasmejala na to. On je jako interesantan, on me uvek nasmeje. Đekson je super, ima super energiju, a još se nismo upoznali, pozdrav za njega - dodala je Pešićeva, a onda progovorila o Vladimiru Tomoviću:

Zadruga
Foto: YouTube/Printscreen

- Nisam se čula sa njim, kada sam izašla čula sam da je pričao loše stvari za mene, s moje strane nema zle krvi. Žao mi je što nismo istrajali kao drugari, ne verujem da ćemo se čuti, ja ga prva neću kontaktirati - dodala je Jelena.

Da li smatrate da Luna i Marko treba da se venčaju?

Ukupan broj glasova: 1325

  • Da: 37% (494)
  • Ne: 63% (831)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi