Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

U sinoćnem izdanju emisije ''Zadruga - narod pita'', Luna Đogani je bila gost.  

Luna je u razgovoru sa Darkom otkrila kakav ima odnos sa nekadašnjom prijateljicom Anastasijom Ražnatović, ali i njenom majkom Svetlanom Cecom koja je nedavno lepo govorila o Đoganijevoj.

PROČITAJTE JOŠ:

- Bilo je baš ružnih komentara, kao da sam uzela momka. Odmah se pravi priča. Drago mi je da se oglasila i da me tako pamti. Svi grešimo, lepo je da priznamo kada pogrešimo. O porodici Ražnatović uvek imam lepe reči, životni putevi su nam se razišli. Radujem se njenom uspehu i njenim pesmama, pevaću ih na nastupu - rekla je Luna, a onda otkriva kako bi se ponašala kada bi se ponovo srele:

- Bilo bi mi drago da je vidim. Čudno, ali bila bih srećna. Uvek će mi ostati lepo sećanje. Život je takav - rekla je Luna.
Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Rada Manojlović poslala Milanu poruku da ga voli, pa nastala opšta pometnja! Haris će šiznuti kada vidi ovo (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 06.09.2019. 07:41 Opa! Rada Manojlović i Milan Stanković, Foto: Instagram/milanstankovic Atraktivna pevačica Rada Manojlović danas je objavila novu pesmu, reč je o duetu sa kolegom Emirom Đulovićem koji nosi naziv "Svadba". OTIŠAO I OSTAVIO DETE! Oglasila se zakonita žena verenika Andreane Čekić!

 

BONUS VIDEO:

Otkrivamo kada se Veljko Ražnatović ženi

 

Komentari (1)

ceca

06.09.2019 10:40

Svaki intervju razlicita prica,a tek sto nas ubedjuje za nesto sto smo gledali to je posebno...saberi se i pamti sta pricas,ovo je bas za smeh i zaljenje...