Luna Đogani
e-stock
Luna i Marko

Screenshoot Youtube

Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

Marko Miljković i Luna Đogani prvi put su se pojavili zajedno posle rijalitija u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, gde je zadrugar otkrio da je 14. jul posebno bitan datum za njega i blogerku, kao i da će se tada videti.

PROČITAJTE JOŠ:

Miljkovićevi bliski prijatelji otkrili su da će upravo tada Marko veriti Lunu, a da to iznenađenje krije od nje.

- Marko je shvatio koliko mu je stalo do Lune tek kada se rijaliti završio. Teško mu je palo što ju je ostavio pred sam kraj "Zadruge" i sam kađe da je ispao gad prema njoj. Razmišljao je kako da opet zadobije Lunino poverenje i kako da joj dokaže da je zaista voli i da želi da budu zajedno. Tako je sam došao na ideju da se vide 14. jula i da je tada veri, pošto je to poseban dan za njih dvoje, jer, kako Marko kaže, tada bi im bilo pola godine veze da se nisu rastali - priča Miljkovićev drug i otkriva detalje iznenađenje koje čeka Lunu.

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

- Kada nam je to saopštio, mi smo u prvom trenutku svi bili začuđeni, a onda smo ga rado podržali i pomogli mu da joj spremi iznenađenje. Ono što je već uradio jeste to da joj je prvi poslao poruku i dogovorili su se da se vide 14. jula. Tada joj je Miljković rekao da će mesto sastanka da joj javi naknadno i blogerka se složila sa tim. Marko se dvoumi oko lokacije, pošto želi da joj priredi spektakularno iznenađenje. Đoganijeva i ne sluti šta je čeka.

BONUS VIDEO:

ZARADILA 200.000 EVRA Luna Đogani će sav ZARAĐENI NOVAC pući na OVO!