Marko Miljković i Luna Đogani
E-stock agency
Marko Miljković i Luna Đogani

E-stock agency

Foto: E-stock agency

Pobednica "Zadruge 2" i mlada pevačica u usponu Luna Đogani nedavno je doživela emotivni brodolom, pa je njena veza, započeta u rijalitiju sa Markom Miljkovićem, okončana.

Đoganijeva se juče oglasila za alo.rs u želji da što čistija izađe iz emotivne relacije sa Miljkovićem.

- Raskid nema veze sa manjkom ljubavi, novca ili sličnog, jednostavno smo odlučili da je tako bolje - priznala je pobednica druge sezone "Zadruge" za Alo.rs.

Luna Đogani

printscreen

Foto: printscreen

Iako nije pričala o svojim emocijama, ona se jednom objavom na Instagramu odala, kako kažu fanovi, i priznala da joj je teško.

Naime, ona je objavila snimak sa svog nastupa dok peva pesmu svoje koleginice Milice Pavlović, gde je kao opis slike napisala "zaplakala sam", a fanovi su to odmah povezali sa njenim trenutnim osećanjima.

Luna Đogani

Screenshot

Luna Đogani, Foto: Screenshot

Osim ove objave, Đoganijeva je imala još jednu emotivnu ispovest na Instagramu, gde je kao opis snimka sa njenog nastupa napisala:

- Nije sramota pokazati emociju, svako od nas doživi nekad nešto loše i imamo pravo da se osećamo tako, i da izbacimo to iz sebe, zar ne? Mene ste takvu zavoleli i večeras sam ja želela vama da otpevam ono što sam osećala! Hvala vam što ste divna publika, što ste podrška i što kada sam na toj bini ispred vas, osećam se toliko moćno da sam sigurna da mogu sve! A nas tek čekaju nove pesme, hitovi i nastupi. Voli vas vaša Luna - napisala je Đoganijeva uz snimak sa nastupa.

Komentari (2)

Marin

15.12.2019 15:23

Anabela uništava sve oko sebe.

Željko

15.12.2019 19:53

Koje emoocije? Glumicine emocije?