Luna Đogani
Foto: Alo.rs
Luna Đogani

Foto: Alo.rs

Luna Đogani, Foto: Foto: Alo.rs

Ekipa portala Alo.rs ugostila je pevačicu i pobednicu "Zadruge 2" Lunu Đogani, a tom prilikom sa mladom zvedom pričali smo o brojnim temama.

Pored uspešne karijere koju gradi i pesama koje su za kratko vreme postale hitovi, ono što publiku Đoganijeve, bez izuzetka, interesuje je njen privatni život.

Luna Đogani

Foto: Alo.rs

Foto: Alo.rs

Luna je do detalja za Alo.rs progovorila o raskidu sa Markom Miljkovićem i tome da li postoji šansa za pomirenje.

- Neke osobe, jednostavno, odlaze iz života, a to je za mene teško. Ne volim da gubim ljude, ne volim da odlaze iz mog života - započela je svoju intimnu ispovest pevačica, sa očima prepunim suza i knedlom u grlu.

Luna Đogani

Foto: Alo.rs

Foto: Alo.rs

Na pitanje da li se čula sa bivšim dečkom Đoganijeva otkriva podatak koji niko do sada nije znao.

- Ne nismo u kontaktu. Ja sam, inače, blokirana svuda - priča pevačica za Alo.rs.

Detaljnu ispovest Lune Đogani pogledajte u videu ispod teksta:

 

 

 

 

 

Komentari (4)

Aki

17.01.2020 19:13

Nista i ne verujem .za blockadu verujem Ali treba da kaze razlog’a posto samo gledali z 2a i bogami z1 otprilike znamo taj njen lep recnik’a posebno kada su raskidali

Mina

17.01.2020 19:37

Srecna je kuca koju on zaobidje.

darmil

17.01.2020 22:51

Blokade imaju i svoje zašto? Kada i ako vidimo te snimke i poruke znaćemo razlog. Zasad smo videli snimak Mis.Sindjelić(Nataša) sa Gastozove slave. U live ig sa Ninom kažeš da si sa drugaricom Jelenom i da ti je on blokiran, a u Zadruzi za NG Milanu Petkoviću kažeš da se čujete. Pa kad lažeš, je li to kao ono što si lagala za igranku sa ostrva da se dosadjuješ ili kad si mu psovala majku 5 puta (svadja kad ti je uzeo vini pua)

Lida

18.01.2020 10:42

Trebala si da ga pazljivo slusas kad ti je govorio .Zavoleo te je ,, najgoru " brinuo o tebi , branio te , ukazivao na greske i lose ljude , podrzavao u poslu a ucio da ne bude vulgarno ..... Ti si radila ono sto mama kaze , oblacila ono sto mama kaze , druzila se onima koje je mama odabrala , davala intervju po maminim savetima , najmanje si slusala ,, seljaka iz Brusa ". A on je svoj zivot promenio zbog tebe. Opet si udarila glavom o zid , nema angazmana , blokiras ljude koje ti zele dobro ...