Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Nova sezona emisije "Ami G show" sinoć je zvanično počela, a Ognjen Amidžić je tom prilikom ugostio pobedicu druge sezone Zadruge Lunu Đogani i Tamaru Đurić.

Ovo je bilo prvo pojavljivanje Lune Đogani sa otkrivenim grudima, nakon što je ugradila silikone u grudi. 

PROČITAJTE JOŠ:

Ognjenovi gosti nisu bili blagonakloni prema Đoganijevoj, te su joj savetovali da ne hvali previše svog producenta iz Makedonije jer ovde ima mnogo boljih, a na pitanje kako joj se sviđa Lunina pesma Tamara Đurić je odgovorila da ona ne može da oceni tu muziku, jer ona za nju nema sluha, što je zvučalo prilično sarkastično.

U okviru igre, gosti su dobili zadatak i da pevaju, a i Luna je malo pustila glas, što je Ognjen prokomentarisao kao da je za njih izvela pevanje uživo.

- Ovo je novi Lunin lajv - rekao je on, a njoj je bilo veoma neprijatno.

Čitava ova situacija, kao i tretman koji Luna dobija od budućih kolega koji ocenjuju njen dosadašnji rad govori u prilog tome da Đoganijevoj neće biti lako da se ostvari kao pevačica i da neće imati baš mnogo podrške.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

BONUS VIDEO:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

Milica Todorović otkrila zašto više nema dečka! Razlog je ozbiljan! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 11.09.2019. 16:05 Raskinula petogodišnju vezu. Milica Todorović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Pevačica Milica Todorović raskinula je višegodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem. Ona se od tada se nije oglašavala ovim povodom, ali je zato na društvenim mrežama objavila video klip koji je izazvao veliko interesovanje.

 

Komentari (2)

Stasija

12.09.2019 07:59

Iskreno, ona ne ume pevati. Svi cuju da ona cak i ne peva, vec to drugi rade. Sramota zaista. I medi treba da budu iskreni.

Ana

12.09.2019 09:37

Ne zna da peva, nema glas za pevanje. Ne zna čak ni da otvara usta na plejbek, kao njena majka Anabela.