Luna Đogani
Screenshot Youtube
Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

Nakon što je Luna Đogani objavila stori na kome joj doktorka ubrizgava sadržaj šprica u lice, pokrenula se priča da mlada pevačica radila neku estatsku korekciju. 

Gostujući u emisiji Glamur Specijal, Luna je odlučila da stavi tačku na sve priče koje kolaju o njoj i zahvatima kojima se navodno podvrgla.

PROČITAJTE JOŠ:

- Reč je zapravo o tretmanu lica, a ne o estetskoj korekciji. Radila sam ga kod jedne doktorke iz Nemačke. Lice mi je umrlo posle dve godine u rijalitiju i bilo mu je potrebno da malo oživi - objasnila je Đoganijeva.

Luna Đogani završila na stolu, morali su iglom da je bodu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 18.07.2019. 16:53 - 09.08.2019. 17:39 Ko bi se ovome nadao? Luna Đogani, Foto: E stock Pobednica Zadruge 2 Luna Đogani odlučila je nakon rijalitija da osveži svoj izgled, te je završila na kozmetičkom stolu. OSVETA ZBOG SLOBE?! Kija Kockar PREOTELA dečka Luni Đogani?!

 

- Ljudi su pomislili da sam se operisala, a ja sam samo ubrizgavala vitamine. Kad se operišeš potrebno ti je malo više vremena da se oporaviš. Ništa nisam menjala na svom licu. Sve je majka priroda! - zaključila je rijaliti zvezda uz osmeh.

Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

 BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar

 

Komentari (3)

Goca

25.08.2019 18:09

Lice joj je umrlo. Tako i izgleda. To je lice Lune pokojnice.

Dušan

26.08.2019 11:51

@Goca - Lice joj umrlo a ona ziva.

Adem

26.08.2019 22:14

Umrlo joj lice al' ostale žive krupne bubuljice.