Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

printscreen

Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Luna kroz sve ovo nije prošla sama jer su joj podršku pružili Marko Miljković, njen dečko koji je izjavio da jedva čeka da pipne njene silikone I njena majka Anabela Atijas.

Anabela je snimila Lunu odmah nakon operacije I snimak su objavile na Instagramu, a mnoge je čudilo to što joj kao majka pruža podršku da ugradi silikone.

"Nisam imala ništa protiv Lunine odluke. Ona ima 23 godine, sama donosi odluke, a ako je to čini srećnom I ja sam srećna", rekla je Anabela.

Anabela, Luna

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Psiholog Jovan Marić koji je jednom prilikom ugostio Anabelu u svojoj emisiji kaže da ona I Luna traže konstantnu pažnju.

"Nije im dosta medijske prisutnosti. Ako ih nema pet dana u medijima sa nekim skandalom, ništa nisu uradile. To je suština. Nikada ne bih preporučio silikone osobama koje nisu rađale I dojile, a koliko znam ta mala još nema dete", rekao je Marić.

Jovan Marić

ALO foto Dejan Briza

Foto: ALO foto Dejan Briza

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Draganu Mitar prozvali da se unakazila, evo kako je objasnila ovu intervenciju

 

Šok fotke Lune Đogani sa operacionog stola! Sve se završilo, pogledajte šta je promenila na sebi! (FOTO)

AUTOR: K. Lazarević/J.I. DATUM I VREME: 30.08.2019. 19:35 - 30.08.2019. 19:42 Au! Luna Đogani, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić Luna Đogani juče se podvrgla estetskoj intervenciji povećanja grudi, o čemu je Alo! ekskluzivno pisao pre mesec dana. OSUĐEN NA GODINU DANA! Ovo je prva slika Mikija Đuričića sa nanogicom! Evo šta radi u kućnom pritvoru!

 

 

 

Komentari (5)

ceca

01.09.2019 07:37

Neka nam svakodnevno dostavljaju izvestaj lekarskog konzilijuma.

sd

01.09.2019 09:00

Ko ovde laže? Ko ovde patetiše? Luna troši hiljade eura na poboljšanje svog izgleda (a deca će joj ličiti na nju kakva je bila - ćelava, nosata, ružna...), a Gagi priča kako nema para da školuje drugu ćerku, dobijenu sa Anabelom! Luna više, a ni Anabela ne spominju tu devojku! A mi svakodnevno čitamo ili nam se serviraju priče o njima!

Mica opajdara

01.09.2019 13:46

@sd - Belo puno košta,a đogaj gazmen ili ti tzv.gagi,jede u piceriji na vidikovcu na crtu,a ništa ne radi,običan klošar

viki

01.09.2019 17:43

radjala nije ali jes dojena.

Kaya

01.09.2019 21:33

Dzabe ,doktore, sto ste vi u pravu, kad su obe polupismene...