Luna Đogani
Screenshot
Mina Vrbaški, Ermina Pašović

Screenshot

Foto: Screenshot

Sinoć su Ermina Pašović i Mina Vrbaški zajedno nastupile na "Paklenoj Zadrugoviziji". 

Ukućani smatraju da je Ermina u "Zadrugu" ušla zbog Gagija, dok je Đogani priznao pred kamerama kako se u spoljnom svetu ljubio sa Erminom na jednom parkingu, a onda je govorio i kako je maštao da imaju sajber s*ks. Ermina je sve to negirala i u više navrata je govorila kako je bila fan Gagijeve ćerke Lune Đogani koju je, kako tvrdi, podržavala tokom prve i druge sezone "Zadruge". Luna i Ermina ove noći imale su prvi susret oči u oči, nakon svih dešavanja.

Gagi Đogani

Screenshot

Foto: Screenshot

Ona je iskoristila priliku i iznela mišljenje o Pašovićevoj, koja nije na strani njenog oca Gagija Đoganija, iako je ušla kao njegova podrška.

"Ja sam te upoznala kao Minu, sada sam saznala kako se stvarno zoveš. Super gaziš po bubama i crvima, ali bi možda mogla da naučiš da ne ponižavaš ljude koji to nisu zaslužili. Ako si ušla kao nečija podrška, a ja znam da jesi i znam koliko si želela da budeš podrška mom tati, ne treba da mu zagorčaš život tamo. Imaš roditelje, zamisli na šta sam sve spremna da uradim za svog oca. Zbog čega?", rekla je Luna.

Luna Đogani

Screenshot

Foto: Screenshot

"Nije ni vreme ni mesto ovde", odgovorila joj je Ermina.

"I te kako nije, jedva čekam da se vidimo napolju ti i ja. Sram te bilo! Toliko. Ne mogu da ne kažem ono što mesecima držim u sebi, zbog čega ne mogu da spavam i zbog čega pati moja porodica", zaključila je Đoganijeva.

U narednom video-prilogu pogledajte kako je sve to izgledalo: