EMOTIVNI FIJASKO U "ZADRUZI" Luna doživela nervni slom zbog Marka i Jelene, Pešićeva priznala: "Zaljubljena sam!"

Jelena Pešić potvrdila da je pesmu ,,Nisam ni metar od tebe" posvetila Miljkoviću, budući da se nalaze u izolaciji, što je iznerviralo Lunu.

Marko, Luna, Jelena
Foto: Youtube/Printscreen

Gledaoci su konstatovali da Luna Đogani svom dečku Marku Miljkoviću svaki dan govori da je ne voli i da ne pokazuje da mu je stalo do nje, zbog čega su se upitali što i dalje ostaje sa njim.

- Svaki dan govoriš Marku da te ne voli, gde su dela, nemoj da glumiš patetiku, jer si se ti utripovala, pa sad kao ne misliš. Sve je jasno kao dan, možeš da imaš koga želiš - bila je kontatacija gledalaca.

Jelena Pešić
Jelena Pešić, Foto: Printscreen / Youtube

- Da, to sam mu rekla kad sam bila pijana, ja sam sigurna da me voli. Ima neke stvari koje bih ja promenila kod Marka, ali ne mogu, jer on ima 36 godina - rekla je Luna.

Potom je Jelena Pešić potvrdila da je pesmu ,,Nisam ni metar od tebe" posvetila Miljkoviću, budući da se nalaze u izolaciji, što je iznerviralo Lunu i ušle su u sukob.

- Meni je zamerio, a ja ćutim kao kuja! To je provokacija! Mene nervira to njegovo, jer on tebe brani! Meni je sve živo zamerio šta god da sam rekla - siktala je Luna.

- Uzmi u obzir da sam zaljubljena, rekla sam ti da me ostaviš! Ja mogu da radim šta hoću i da pevam, jedino oštećena sam ja - u svom stilu odgovorila je Jelena.

Majka Anabela Atijas pokušala je da smiri Lunu, ali ona je ponovo to odbijala, govoreći da ne želi da komentariše situacije u Beloj kući i da je ostavi na miru.

- Ostavite me na miru svi! - urlala je Luna.

Đoganijeva je otrčala u spavaću sobu, bacila se na krevet i počela da plače. Da li je na pomolu još jedan raskid Lune i Marka ostaje nam da vidimo.

- Nemoj da radiš ove stvari, jer je Luna drugačija, ja sam ubeđen da ti nisi zaljubljena u mene, moraš da shvatiš kakva je Luna i da se odvojiš na neki način, ako me poštuješ. Tvoje pravo je da radiš šta hoćeš! Ne smatram da si uradila ništa loše - rekao je Marko.

- Ja znam da to nije tvoje mišljenje i da si to morao da izgovoriš, znam da si sada ispoštovao Lunu, ja neću prestati da pevam pesme, ja sam zaljubljena i šta sad? Sama me je tražila, da li si je opomenuo? Jesi, izvinite, ali ti, Marko, meni je bitno da ja znam - odbrusila je Jelena.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi