Luna Đogani
Screenshot
Luna Đogani

Screenshot

Luna Đogani, Foto: Screenshot

Luna Đogani progovorila je o svom učešću u rijalitiju, pa je istakla da je uvek bila popularnija od Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pevačica je zbog javne prevare bila na svim naslovnim stranama, a sada kaže da je odavno poznata javnom svetu.

"Moram da te ispravim. Od nas troje ja sam bila najviše poznata. Bila sam polu-anonimna, nisam se bavila javnim poslom, ali sam bila dete poznatih ličnosti. Itekako sam i pre toga davala intervjue, snimala emisije, bila pitanja, davala sam izjave dok su moji roditelji bili u rijalitiju. Od nas troje ja sam do tada već itekako bila u javnom svetu", rekla je Luna u "Maksimalno opušteno".

Luna Đogani

Screenshot

Luna Đogani, Foto: Screenshot

Pogledajte BONUS video:

Kija i Luna se srele na istoj proslavi!

 

 

Komentari (10)

Crni

02.11.2019 12:58

Luna je uvek bila nepopularnija od Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar.

Mina

02.11.2019 14:06

@Crni - Ko je znao za Kihu i Slobu pre zadruge osim njihove porodice? Devojka rekla istinu bolje ilda cute.

Crni

02.11.2019 14:44

Nemoralna svalerka Luna Djogani je rasturila jedan Srpski brak Slobodana Radanovica i Kristine Kockar. Ne moze ona nikada da bude popularna u Srbiji. Moze da bude popularna u BiH i na Kosovu i Metohiji.

Ljubo

02.11.2019 14:54

@Crni - Luna je u prvoj Zadruzi vise puta priznala da je nemoralna ljubavnica i da ne zasluzuje nikakvu nagradu u finalu.

??????

02.11.2019 16:07

Da je bila poznatija od ona dva lika - TO JE ISTINA , SVIDJALO SE TO NEKOME ILI NE. Ko je znao za Slobu a pogotovu, ko je znao da je bio ozenjen a tek , ko je uopste znao za njegovu "suprugu " ?

mia

02.11.2019 20:07

Ja nisam znala nikoga od njih. Zapravo sam prvo videla naslove o Kiji, pa se tek onda zainteresovala za ostatak priče.

Mateja

02.11.2019 22:14

Kao i uvek prelepa Luna je iskrena. Sve što je iznela je tačno. Ova psiho bi bila poznata samo u Mesnoj zajednici Zrfenjain, niko nikada čuo za nju nije. To je jedina istina. Sem toga, Luna obara sa nogu.Devojka fenomenalno izgleda. Karijera je ide naglim usponom. Zasluženo... Toliko je voljena i obožavana da je niko ni dotaći ne može...Miljenica je čitavog balkana.gazde se otimanju za njene nastupe....

Isidor

02.11.2019 22:22

Sve što je ova devojka iznela je fakat. Niko to ne može osporiti. .Sloba je vrhunski pevač, ta Zadruga1 mu je i te kako pomogla da se probije,jer je vrhunski vokal,jedan od najboljih na našoj estradi.Mladić je kulturan,dobar čovek i poseduje sve kvalitete. Najtraženiji je pevač je ..trenutno, karijera,zasluženo mu ide vrtoglavom brzinom.Voleo je ludo i bio voljen.Ni jednog trenutka se nije pokajao,bilo je vredno..Medjuitim doživeli su pakao i užasan pritisak sa svih strana,neosnovano

Stela

02.11.2019 22:30

hejteri ,niste realni. Sve stoji što je ova mlada i prelepa devojka iznela .Nemate osnov da lupetate po poratalima.Sloba je TOP mladić i izvrstan pevač.ubija od emocija. Stoji da je voleo i bio ludo voljen.To je život. Ljudi se razilaze i nastavljaju dalje.On ima tu nesreću da je u prethodnom periodu bio vezan za tečkog psihopatu koji i dan danas mlatara nožem ispred njegovog nosa.Svojim činjenjem i neprimerenim ponašanjembivša treba da traži krivca u sebi a ne da izigrava "povredjeu ženu".

Mitar

02.11.2019 22:43

Ponosni smo na tebe lepotice, uvek iskrena i otvorena. Slobodan je kvalitetan pevač i biće najbolji jednoga dana, a već je pokazao sve svoje kreativne kvalitete a ima ih i te kako,sem pevanja.Odličan vokal.Najtraženiji je za sada. Moral bivše je vrlo diskutabilan. Njeno primitivno i neprimereno ponašanje je nedopustivo.Gospoda koja je forsiraju neka je vode kući da im ulepšava dan i mlati nožem....psiho tešak,zreo za lečenje....