Luna Đogani, Sloba Radanović
Printscreen
Luna Đogani, Sloba Radanović

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Sloba je potvrdio ovu priču i otkrio da on nije ni primetio Lunu, da je posle čuo da su ona i Marko tu.

"Veruj mi, nisam ni primetio da su tu dok neki momci nisu kreneuli da se smeju. Izašao sam i kada sam se vratio čuo sam da su i oni tu. Jednostavno, nisam primetio da su tu niti je došlo do bilo kog susreta. Nisam ni mahnuo. Što bi im mahnuo? Želim im sve najbolje", rekao je Radanović posle susreta.

Sloba Radanović

printscreen

Foto: printscreen

Međutim, Luna ima drugačiju verziju priče.

"To je bilo kao u nekoj španskoj seriji situacija. Ne znam šta više treba da se desi. To je bilo u tržnom centru, poslednja projekcija tog filma. Ja sam otišla sa Ilijom i Markom, to je bila poslednja projekcija, kada nema nigde nikoga. Ušli smo u salu, sala je bila prazna, možda je bilo petoro ljudi. Počela sam da jedem kokice i meni Ilija kaže: "Je l' ti poznat ovaj dečko?", a devojka iza mene: "Slobo, kupi mi sok". Ja se okrenem ka njoj, pogledam u njega. On je zastao, pogledao u nju i samo otrčao niz stepenice", rekla je Luna, a potom dodala:

"On ima svoju verziju, ja imam svoju istinitu. On je sišao niz stepenice. Meni je bilo smešno. Od toliko sala, filmova, dana, da smo se baš našli na tom mestu. Marko, ja i on i njegova nova devojka. Nakon toga se on vratio, posle filma svako svojoj kući. Marko i ja smo se smejali. Oni su bili iza nas. Horor film u sali. Imam novi telefon, nemam ništa više. A ni ne treba mi. Šta će mi to? Da hoću nešto da gledam, imam Jutjub. Kupila sam novi telefon, sve je novo. otkrila je Luna, pa ispričala da li i dalje čuva prepiske sa Slobom."

Luna počinje da MLATI PARE! Gazda jednog kluba nudi BRUTALNU sumu za nastup!

AUTOR: Blic/R.J. DATUM I VREME: 16.08.2019. 12:48 - 16.08.2019. 13:12 Njena karijera tek kreće... Foto: Printscreen Za Lunom Đogani vlada prava pometnja među vlasnicima klubova. Neki od njih spremni su da izdvoje pozamašnu sumu novca, samo da pobednica Zadruge svoj prvi nastup održi u njihovom lokalu.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!