Ljuba Pantović
Printscreen/Instagram
Ljuba Pantović

E-Stock/Ivan Dobričić

Ljuba Pantović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kako Alo.rs ekskluzivno saznaje Ljuba Pantović je danima imala zdravstvenih problema, i nije se oglašavala povodom toga dok se ne otkrije uzrok problema. Imala je problema sa hormonima i ciklusi joj nisu bili redovni te je posumnjala da je u drugom stanju. Njen sadašnji dečko Mirko se obradovao tome kako saznajemo, i sa ushićenjem je prihatio vest kada mu je Ljuba rekla na šta sumnja.

Dadilja otkrila MRAČNE TAJNE porodice Kulić: Siniša je ALKOHOLIČAR, maltretira ih 10 godina! Ne daj Bože da Miljana i Željko STRADAJU!

AUTOR: Srpski telegraf/R.J. DATUM I VREME: 10.08.2019. 10:16 Ceo kompiluk ga se plaši... Foto: Printscreen Rijaliti zvezda Miljana Kulić prijavila je oca Sinišu Kulića za nasilje u porodici nakon incidenta koji se dogodio u njihovom porodičnom domu 7. avgusta. Dadilja Klara odlučila je sada da otkrije detalje navodne torture kroz koju i ona prolazi sa Miljanom.

Ljuba je odradila detaljne preglede na privatnoj klinici, i nekoliko dana je bila u neznanju šta je čeka, da li po treći put postaje majka ili ne. Nakon što je dobila sve rezultate lekari su otkrili da ima cistu koja može da se otkloni rutinskom operacijom.

Ljuba Pantović

Printscreen/Instagram

Ljuba Pantović, Foto: Printscreen/Instagram

 Čim se vrati sa odmora, odlazi na privatnu kliniku da to sredi.

PROČITAJTE JOS:

- "Istina je da sam posumnjala da sam trudna, posle toliko godina veze Mirko i ja se ne pazimo iskreno ali i ne priželjkujemo dete. Iskreno ja što sam rađala, rađala sam i ne planiram više da se ostvarujem u ulozi majke. Presrećna sam što imam svoju unuku i priželjkujem ih još, tako da uživam u tome da sam baka". 

BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić saznala da je Ana Korać trudna, pa poslala Davidu poruku

 

Komentari (3)

zagor

14.08.2019 14:11

Nemoj nakazo! I ovo sto si oprasila bolje da nisi!!!

Popaj

14.08.2019 16:27

To je Zadruzno dete.

M&M

14.08.2019 19:22

Ma koja trudnoća! Ljuba se još na Farmi, u pauzi pozdravljanja svog dečka Saleta, žalila prijatelju Ša, da je zbog hormona koje ušpricava i pije, izgubila menzis! Tako da je ljubomoru i zavist, što je njena ćerka istom tom "njenom" Saletu - rodila dete, ćerku, jedva uspela da kanališe. Potrajalo je to, dok nije našla Mirka...