tuče
Printscreen
tuče

Printscreen

Foto: Printscreen

Fizički obračuni u rijaliti programima postali su, nažalost, sve češća i uobičajena pojava, a mnogi nasilnici koji su pokazivali silu pred kamerama nisu se zbog toga smučili publici već, naprotiv, stekli još veću popularnost.

Suzana Perović, Miki Đuričić

Printscreen

Foto: Printscreen

To se nije promenilo čak ni kada je u "Zadruzi 2" pretukao Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, zbog čega je osuđen na kaznu kućnog zatvora koju i dalje služi.

Miki je, međutim, i dalje obožavan u narodu i veliki broj ljudi ga podržava, što je za svaku osudu.

Vladimir Tomović

Printscreen

Foto: Printscreen

Mensur Ajdarpašić, jedan je od žešćih momaka koji u "Zadruzi"3 ne da na sebe. Skoro sa svakim zadrugarom ili zadrugarkom je imao sukob, dok se sa nemalim brojem njih i fizički obračunao.

Mina i Mensur

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen
Bane Čolak

Facebook/Printscreen

Foto: Facebook/Printscreen

I Filip Đukić imao je ispade pred kamerama, a u "Zadruzi 1" odgurnuo je i bacio na pod svoju tadašnju devojku Mariju Anu Smiljanić.

Filip Đukić

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen
Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Janjuš je takođe agresivan. Dešavalo se da ga istovremeno zadržavaju i zadrugari i obezbeđenje. Jedva su ga, onako visokog, obuzdavali. Zadnji takav okršaj bio je sa Borom Santanom, gde je kompletna Bela kuća ustala na noge i nije im bilo svejedno, jer nisu znali do koliko mogu da ga zadržavaju.

Janjuš i Bora

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

I u rijalitiju "Parovi" bilo je sličnih slučajeva, a Milutin Radosavljević Mili, koji je važio za favorita među gledaocima, svojevremeno je nasrnuo na svoju tadašnju devojku Marijanu Marković, i to dva puta u toku jednog dana.

Mili

Printscreen

Foto: Printscreen

Ni njegov kolega iz rijalitija, Ivan Marinković, takođe nije tako miran. On se skoro svako malo nalazi u žustrim raspravama, iz kojih neretko proisteknu žestoki nasrtaji.

Ivan Marinković

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube