HAOS U EMISIJI Letele flaše za crnim stolom zbog Marka Miljkovića! Filip odmah napustio Belu kuću (VIDEO)

"Nisi bio ponižen kada si vozio Lunu kod Gastoza?"

 

Zadruga 3
Zadruga 3, Foto: Printscreen/YouTube

Marko Miljković naveo je Filipa Đukića za osobu koja se najviše ponižava u svom odnosu sa Ivom Grgurić, zbog čega je Đukić napravio haos, a zatim napustio emisiju.

- Mene apsolutno ovde niko ne može da ponizi, pokušavali su mnogi, a samo su se uk*kili. Ovo može da se zove "Samoponiženje", a ne "Zadruga", ako se neko nije ponašao, ja ću da mu objasnim gde se ponižavao. Ja sam se samoponizio u svojoj vezi, svako ko je u vezi se samoponizio. Ja to ne gledam tako, u vezama sa emocijama ne postoji ponižavanje. Naravno, postoje neki primitivni mozgovi mogu da misle da u vezama ima ponižavanja - govorio je Miljković, a Stefan Karić se umešao i postavio mu pitanje.

Zadruga 3
Zadruga 3, Foto: Printscreen/YouTube

- Ti se nisi osetio poniženim kada si odvezao Lunu kod Gastoza? - pitao je Stefan Karić.

- "Ona je samu sebe ponizila, pogotovo u rijalitiju. Ja pričam o rijaliti situaciji. Veza koja je počela sa samoponiženjem je veza Ive i Filipa, on je sam sagnuo glavu i sve dozvolio, on nema prava ništa da zameri Ivi. Veza koja je tako počela, nema prava da se konfrontrira Ivi, tako se veza postavila u startu, ti njoj nemaš pravo ništa da kažeš, to je pogrešna postavka od starta njoj daje za pravo - objasnio je Miljković, a onda je Đukić bacio flašu i napustio emisiju.

Zadruga 3
Zadruga 3, Foto: Printscreen/YouTube

U video prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi