Lepi Mića
Screenshot Youtube
Lepi Mića

Alo / Dejan Briza

Lepi Mića , Foto: Alo / Dejan Briza

Lepi Mića žestoko se posvađao u studiju sa Markom Miljkovićem, koji ga je na kraju gađao stolicom i flašom, a nakon što Miljković nije pokazao ni trunku kajanja, već se na društvenim mrežama hvalio nasiljem nad starijim pevačem, Mića je za „Alo!“ isprozivao bivšeg cimera i istakao da je pi*kica koja krije da u slobodno vreme oralno zadovoljava muškarce.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je objasnio, Marko je fizičkim napadom konačno pokazao pravo lice i psihičko stanje opasno po okolinu.

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

- Marko Miljković je jedan nadobudni primitivac, mentalni seljačić i sramota za muški rod. Iako taj magarac ima određen broj godina, u kojima treba da bude sabran sam sa sobom, on je veoma neinteligentan i, kao što ste imali priliku da vidite, sklon nasilju onda kada je nemoćan u verbalnom duelu. Time što je uradio konačno je pokazao da se iza lažnog, dečjeg osmeha i neke silne lažne priče krije njegovo pravo lice - kaže Lepi Mića, koji Marka naziva još i pi*kicom i moralnim dnom.

- Mogli ste i sami videti o kakvom šizofreničaru se radi. Vratne žile poput bukovih panjeva, crnilo u licu do pomodrelosti i neviđena mržnja pokazuju njegovo pravo psihičko stanje i da je zaista zreo za ozbiljnu ustanovu. Maniri koje je pokazao su inače maniri malih, ljudskih pi*kica. On upravo to i jeste. Jedna ljudska ljiga i pi*ka. Može me gađati i flašama, i raketama, i bombama, ali ne može nikada poreći istinu o sebi. Da je loš, podao, zao, ljigav, pokvaren i nasilan - objašnjava pevač, koji i dalje smatra da Marko koristi Lunu isključivo zbog smeštaja.

Lepi Mića

Alo / Dejan Briza

Lepi Mića, Foto: Alo / Dejan Briza

- Ta veza je interes u svakom pogledu i to će vrlo kratko trajati. Opet će se pi*kica na zimu skloniti u „Zadrugu“, gde ima besplatno prenoćište, hranu i nedeljni budžet. Opet će za tuđe pare da džabe pije, jede i glumi ozbiljnog kockara iz Monte Karla. Kao i svaki put, ponovo će tražiti žrtvu, ne bi li neku devojku prevario kao što je prevario Lunu. Nadam se da će tada narod progledati i da će ga drastično kazniti, a ne da kao sada toj budaletini da visoko drugo mesto. Zaista više ne bih davao medijskog prostora i reklamu jednom klošaru, beskućniku, budaletini, sitnom nasilniku, šizofreniku i idiotu - navodi Mića, koji se ne plaši brutalnih pretnji koje svakodnevno dobija od Miljkovićevih fanova.

Luna Đogani, Marko Miljković

e-stock agency

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: e-stock agency

- Čuo sam da mi putem društvenih mreža prete Markovi fanovi, ali ja im poručujem da mogu zajedno sa njim da mi se napuše ku*ca, a čuo sam da Miljković to radi fantastično i da mu to sa muškarcima sjajno ide - zaključuje pevač za „Alo!“.

BONUS VIDEO:

Prvi pobednički intervju Lune Đogani, besna kao ris na Marka Miljkovića!

 

Komentari (4)

??????

30.07.2019 11:43

A otkuda to zna l. Mica ? I , da je istina , zasto to njega pogadja , pa " skace " sa svojim ruznim komentarima na Marka i na Lunu ? Zasto ih ne ignorise ? Da li je to l. Mica ljubomoran ili zaljubljen u ....?

Maja

30.07.2019 13:44

Prica nacionalista i sovinista nesto veliko zlo od coveka

gasa

30.07.2019 14:28

I onaj Marko tabletar to radi.

Drinkos

31.07.2019 11:16

Lepi Mićo sakupio podatke po lokalima gde se kretao Mare. Mare se uplašio daljeg iznošenja informacija pa pobegao.